fantasmes per a halloween
| |

Fantasmes per a Halloween

Dins la monstruosa temàtica de Halloween els fantasmes sempre hi tenen algun representant. Us deixem diferents propostes, divertides i entretingudes, per si voleu fer-ne algun. Fantasmes per a Halloween amb fustes, cartró, paper… per donar un toc monstruós i divertit a casa.

fantasmes per a halloween

Fantasmes per a Halloween per fer amb nens

La majoria de propostes les hem trobat a Instagram i algunes incorporen un petit vídeo per veure com han creat el seu particular fantasma. Seguirem ampliant a mesura que trobem fantasmes que ens agradin i siguin fàcils de fer.

Cosim un fantasma

Aquesta proposta ens ha agradat molt. I com ja sabeu podeu retallar la silueta d’un fantasma o qualsevol altre objecte, animal o esser monstruós per fer preparar una divertida activitat de cosir per als nens. Fil o llana de color blanc, una silueta resseguida amb retolador blanc i forats per on fer passar el fil o la llana. I cadascú pot cosir el seu fantasma amb el punt que més li agradi.

Fantasmes amb troncs i paper

Ja sabeu que ens agraden els treballs manuals que utilitzen, poc o molt, materials naturals. En aquest cas originals fantasmes fets a partir de branquillos que podeu recollir al bosc quan feu una excursió. Només us cal tallar-los a una mateixa mida i lligar-los amb una cinta adhesiva. Després embolicar amb paper de vàter o de cuina per vestir el vostre fantasma. Si no teniu ulls sempre els podeu fer amb un trosset de cartolina.

Fantasma de cotó fluix per la finestra

Aquesta versió de fantasma permet als nens decorar la finestres i jugar a llençar les boles de cotó fluix per vestir-lo. Una activitat per als més petits. Ep, i si canvieu la silueta del fantasma per una carabassa i el cotó fluix blanc el tenyiu o el substituiu per paper de seda taronja tindreu un altre element típic d’aquestes festes de Halloween.

Més propostes de Halloween

especial halloween

AQUÍ us deixem el nostre especial Halloween on podreu trobar des de disfresses a manualitats. També hi ha algun plat amb decoració especial de fantasmes, carabasses i altres personatges monstruosos.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *