retalls de fulles de tardor
| | |

Retalls de fulles de tardor

Us deixem una proposta bonica i fàcil que podeu adaptar, ampliar o copiar de l’exemple que us portem. Retalls de fulles de tardor per recompondre noves fulles de colors. Evidentment, primer us caldrà fer una sortida al parc o bosc per recollir fulles. Mireu de trobar-ne de mides similars i de colors diversos. Un cop a casa tallar, encaixar i si voleu encolar.

Retalls de fulles de tardor

És evident que la posada en escena ajuda a convertir aquesta activitats en una bonica proposta tardorenca. Aquesta manualitat de plàstica de tardor l’hem trobar a Instagram AQUÍ. Recordeu que quan aneu a buscar fulles aquestes no es poden collir de l’arbre, heu de recollir-les del terra. I si voleu jugar podeu combinar fulles de diferents arbres per fer “créixer” noves espècies inventades. Roure, plataner, avellaner…

Propostes tardorenques amb fulles

Fulles de tardor per fer manualitats

A l’enllaç de manualitats amb materials naturals podeu trobar més propostes fetes amb fulles. Des de pintar-les a retallar i fer composicions com la de la foto superior o mandales de tardor. Una activitat per fer a casa o a l’escola que us invita a fer una sortida o excursió per fer de recol·lectors.

+ MANUALITATS amb materials naturals

+ ACTIVITATS DE TARDOR (activitats i sortides)

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *