| | | |

Veronika Richterová, art reciclant amb ampolles de plàstic

totnens-recilem-ampolles-plastic-plantes-veronika-richterova5

Avui us portem algunes de les creacions de l‘artista txeca Veronika Richterová, plantes i flors fetes a partir d’ampolles de plàstic reciclades. Durant anys l’artista s’ha dedicat a treballar i perfeccionar diferents maneres de manipular, tallar i decorar ampolles de plàstic. El resultat són impressionats muntatges on la transparència, les formes i colors translúcids i els elaborats i perfeccionats talls a les ampolles han donat com a resultat aquestes boniques escultures florals fetes amb ampolles. 

 

Veronika Richterová, art reciclant amb ampolles de plàstic

La seva obsessió per les ampolles de plàstic no s’atura amb la creació d’obres d’art, Veronika Richterová també ha recollit més de 3.000 objectes de plàstic PET de 76 països i escriu extensament sobre la història i l’ús de plàstic en el seu article A Tribute to PET ampolles. Avui només us mostrem una petita col·lecció de flors i plantes de l’artista. Esperem que us agradin.

Reciclem ampolles de plàstic per fer-ne cactus

totnens-recilem-ampolles-plastic-plantes-veronika-richterova7veure font original

totnens-recilem-ampolles-plastic-plantes-veronika-richterova3

totnens-recilem-ampolles-plastic-plantes-veronika-richterova2

En aquesta última foto del detall d’un dels cactus fets amb ampolles de plàstic podeu veure com el tipus de tall a l’ampolla crea la sensació d’estar veient les punxes que se suposa que el cactus ha de tenir. Els taps o caps d’ampolles de diferents colors s’utilitzen com a boniques flors de cactus.

Com fer originals flors amb ampolles de plàstic reciclat

totnens-recilem-ampolles-plastic-plantes-veronika-richterova4

Reciclem ampolles de plàstic per fer-ne algues marines

totnens-recilem-ampolles-plastic-plantes-veronika-richterova1

totnens-recilem-ampolles-plastic-plantes-veronika-richterova6

La transparència dels plàstics i una bona il·luminació creen uns efectes visuals d’allò més atractius, realment sembla una foto feta sota el mar.

Ja ho sabeu, si recicleu ampolles de plàstic per fer-ne flors o plantes i ens les voleu mostrar, feu-los-hi una foto i ens l’envieu que la penjarem.

Bona feina !!!

+info Veronika Richterová

 

 

Save

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *