pedres decorades a tot color
| |

pedres decorades a tot color

pedres decorades a tot color

Hi ha materials que semblen estar predisposats a ser pintats. Les pedres, de totes mides i formes, es transformen en peces decoratives o material educatiu segons les pintem. Donen molt joc i ens agraden molt. Avui hem seleccionat 5 pedres decorades a tot color i, en aquest cas, han estat pintades amb retoladors.

 

pedres decorades a tot color, ens divertim pintant

pedres decorades a tot color

La diferència bàsica d’aquesta decoració amb la pedra de la portada és la substitució de ratlles per cercles. Per fer cercles perfectes podeu agafar un tap de plàstic i pintar el cercle amb retolador negre. Estampar el cercle a la pedra fent les interseccions que vulgueu. Després ja podeu pintar cada intersecció amb el color escollit. Si cal, després de pintar podeu repassar amb negre els trams de cercle que quedin mal pintats.

 

pedres decorades a tot color

Hi ha qui en les excursions recull les pedres en forma de cor per tenir un record de la ruta. Si no en trobeu sempre teniu l’opció de pintar un cor a una pedra amb el disseny i els colors que més us agradin. Novament el negre marca la silueta i les sanefes de la decoració.

Les pedres decorades a tot color, amb sanefes, dibuixos, en blanc i negre… són una activitat creativa i lúdica que podeu fer amb els nens en qualsevol moment. I és apte per totes les edats.

pedres decorades a tot color

Finalment una pedra Rainbow, amb l’Arc de Sant Martí i gotes de pluja de colors.

pedres decorades a tot color

pedra pintada amb un núvol blanc i pluja de colors

 

Bona feina !!!

via: Rock Paiting 101

+ pedres pintades

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *