decorar pedres per temàtiques
| |

Decorar pedres per àrees temàtiques

Decorar pedres per àrees temàtiques

Hi ha determinats materials que pel sol fet de decorar-los agafen un protagonisme especial. Les pedres decorades sembla que tinguin vida vida. O, si més no, es poden fer servir per poder jugar, aprendre o explicar històries. Avui us mostrem com decorar pedres per àrees temàtiques. Un cop decorades poden servir als nens per aprendre conceptes de manera divertida i relaxada o per crear històries inventades. Com sempre us diem recordeu que els models que us portem són per agafar idees. Els nens han de participar en la seva decoració, ja sigui dibuixant, pintant o fins i tot enganxant-li un petit dibuix del tema escollit.

Decorar pedres per àrees temàtiques. Escollir pedres i materials

Si voleu allargar i fer més especial la decoració de les pedres organitzeu primer una excursió. Si ja teniu el tema pensat us caldrà agafar les pedres segons una mida concreta. Totes iguals o variades, segons la decoració que hi hagi d’anar.

Per decorar-les i, depenent de l’edat del nen, podeu triar diferents material. Es poden decorar amb retoladors, pintures, enganxant un dibuix, una foto… o fins i tot gomets o calcomanies.

Us deixem el post  14 pedres decorades de manera creativa o la decoració feta amb grups de pedres per si voleu donar-li una ullada. També es poden decorar pedres amb colors i números per aprendre les hores, amb números per aprendre operacions matemàtiques, amb lletres per escriure… De fer poden ser un material força atractiu i manipulatiu per incorporar-lo tant a l’aula com a casa.

Decorar pedres del cos humà

Decorar pedres per àrees temàtiques

Impressionant i educatives pedres decorades per aprendre com són i on van els diferents òrgans del cos humà.

Decorar pedres per àrees temàtiques

Per als més petits aquestes pedres pintades amb les parts de la cara donen molt joc. També es poden dibuixar cares per treballar les emocions.

Vehicles i senyals de trànsit dibuixats a les pedres

Decorar pedres per àrees temàtiques

Pedres amb vehicles: el tren, un vaixell, la bicicleta, un tractor, el cotxe, autobús, l’helicòpter… Ajudarà als nens a identificar els diferents vehicles tot aprenent vocabulari. Podeu escollir moltes àrees temàtiques: edificis d’una ciutat, mobles, l’escola…

Decorar pedres per àrees temàtiques

Les senyals de trànsit poden ser un complement d’un circuit per jugar amb els cotxes. I, una altra manera d’aprendre el significat de cada senyal de circulació.

Decorar pedres per representar un conte

Decorar pedres per àrees temàtiques

Podeu dibuixar els diferents elements d’un conte per després anar-lo explicant. Si voleu també es pot introduir algun dibuix extra que no surti al conte per així afavorir la creativitat inventiva del nen.

Decorar pedres amb àrees temàtiques diverses

Decorar pedres per àrees temàtiques

Decorar pedres amb diferents insectes o mamífers, animals aquàtics, aus, ocells, animals del bosc, la granja… O també per dibuixar-hi fruites, verdures, peces de roba, sabates i així treballar temes i vocabulari.

Decorar pedres per àrees temàtiques

Una manera diferent de treballar els diferents fenòmens atmosfèrics. O com en el cas de la primera foto pedres decorades sobre temàtica excursionista.

L’àrea temàtica també pot ser una estació com ara l’estiu o concretant en la platja amb alguns animalons.. o les populars cares dels emoticons.

La metamorfosi de la papallona per així ordenant la seqüència en el temps. Els nens també poden escollir un personatge singular per fer la col·lecció dels objectes que solen portar i els defineixen. Aquí un pirata de pedra!

Pedres decorades de l’espai

Decorar pedres per àrees temàtiques

Podeu decorar les pedres amb un sistema solar o pintant diferents elements, inventats o no, que poden voltar per l’espai.

Pintar menjar en pedres

Decorar pedres per àrees temàtiques

Aprofitant les formes de les pedres podeu pintar diferents aliments. Pedres pintades de fruites com ara una pera, una poma, maduixes… o fins i tot grans de raïm. Però també es poden pintar verdures, porcions de pizza, peces de carn, peix… o trossets de pastissos, magdalenes o bombons.

Decorar pedres de Nadal

Decorar pedres per àrees temàtiques

Pedres decorades amb elements de Nadal.

Bona feina!!!

+ pedres decorades

totes les fotos les hem trobat al Pinterest. Mireu més pedres decorades al nostre Pinterest

Save

Entrada similar

2 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat