Decorar pedres amb els dits per fer cares
| | |

Decorar pedres amb els dits per fer cares

Decorar pedres amb els dits per fer cares

A vegades una manualitat o una activitat ens inspira a fer-ne un altre o a canviar la funcionalitat. Això és el que ens ha passat amb la decoració d’aquestes pedres. A la web original s’ha preparat com a una decoració de Sant Valentí, amb els cors. Nosaltres li hem trobat un altre sentit. Decorar pedres amb els dits per fer cares per després treballar les emocions, jugar a les parelles… o el que vulgueu.

 

Decorar pedres amb els dits per fer cares. Dits que dibuixen cors

Decorar pedres amb els dits per fer cares

La gràcia d’aquestes pedres és que són molt fàcils de decorar. Cal sucar un dit al pot de pintura acrílica i pintar la pedra. En aquest cas se li ha donat la forma de cor amb dues empremtes i només s’ha utilitat pintura vermella. Un cop ben eixuta amb un retolador permanent s’han dibuixat els braços i les cames. Els ulls, boca i selles (quan en té), varia en funció de cada expressió.

 

Reinventem el joc

Podeu treballar les emocions pintant dues pedres iguals. Així els nens han de fer parelles segons l’estat d’ànim de cada cor. Si decidiu fer el vostre joc de parelles heu de tenir en compte que les pedres han de ser força semblants, tant de forma com de mida.

Si no voleu pintar un cor però busqueu un dibuix fàcil de fer . Es pot substituir el cor per un cactus o una papallona, per exemple.

  • Cactus es pot fer amb una empremta vertical i si voleu una del dit petit en un costat. Se li poden dibuixar peus i braços o només punxes amb retolador permanent.
  • Papallona es pot fer dibuixant amb les empremtes un doble cor, un girat. Un cop ben sec podeu dibuixar cercles a les ales, les antenes i el cos.

En el cas del cactus si voleu també podeu dibuixar cares per treballar les emocions. En la papallona es una mica més complicat de pintar-li cares, jugueu ambla decoració de les ales.

No us quedeu amb un únic color

En els tres casos podeu utilitzar més d’un color: un cor vermell i verd, vermell i blau… Els cactus els podeu pintar amb un tronc verd i un de petit de diferent color. I, en les papallones, les ales donen molt de joc de colors. Els colors també són un element de joc per fer parelles.

 

Si busqueu siluetes i dibuixos fàcils de fer amb els dits mireu el joc de les parelles fets amb gomets que igual us ajuda.

 

Bona feina !

Idea original Red ted Art

+ manualitats amb pedres

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *