baner tram baix

Memory de fusta de PaloPalú
| | |

Memory de fusta de PaloPalú

Memory de fusta de PaloPalú

Si us agraden els jocs de buscar parelles, o memoris, segur que us agradaran els tres dissenys que us portem avui.  Són els Memory de fusta de PaloPalú. Tres models molt diferents que comparteixen el fet d’estar elaborats de manera artesanal utilitzant fustes, majoritàriament reciclades, i pintures no tòxiques. El fet de ser jocs i peces artesanals fa que, en part, siguin peces úniques. Quin us agrada més? Difícil, oi? Memory d’animals, memory vegetal i memory geomètric.

 

Memory de fusta de PaloPalú fets a mà

Tots els jocs són de fusta i estan pintats a mà. Venen amb una bossa de roba molt pràctica per poder guardar les peces. Per a nens a partir de 2 anys. Veure els Memory de PaloPalú

Memory d’animals

Memory de fusta de PaloPalú

Un joc de 20 peces de fusta sense vernís. La gràcia d’aquest memori és que el podeu personalitzar pintant cada animal. Si opteu per pintar els animals del mateix color les parelles sempre seran iguals. També podeu jugar entre animals i colors, d’aquesta manera el joc de buscar parelles (d’animals o colors) es complica una mica més.

Memory vegetal

Memory de fusta de PaloPalú

28 peces per formar 14 parelles de vegetals, entre fulles, flors i fruits. Cada parella de dibuixos inclou un figura geomètrica d’un color determinat. El color facilita la cerca de parelles entre els més petits. El joc pot servir per introduir elements bàsics de botànica.

Memory geomètric

Memory de fusta de PaloPalú

32 peces per formar 16 parelles de figures geomètriques. Els dibuixos de cada peça combinen un parell de figures pintades. Aquesta combinació permet posar-hi un punt de complexitat alhora que permet treballar la geometria combinada buscant noves formes.

 

Sorteig d’un joc memory de PaloPalú

Gràcies a PaloPalú sortegem un joc de Memory a escollir: animals, vegetals o geomètric. Quin us agrada més? Difícil, oi?

 

Teniu temps per apuntar-vos fins dimarts 16 d’octubre a les 24:00

sorteig tancat

Felicitats Joan !

Gràcies a tot per participar

*Participar al sorteig suposa apuntar-vos al Butlletí de totnens i acceptar la política de privacitat. El guanyador dóna permís a totnens per facilitar les dades necessàries a Akiara Books per poder enviar el llibre.

**Des de totnens s’enviarà un correu al guanyador a l’adreça amb la qual s’ha apuntat. Aquest té 5 dies per posar-se en contacte amb totnens per facilitar-nos les dades d’enviament. En cas de no rebre resposta per part del guanyador es farà un nou sorteig entre tots els qui ja hagin participat.

 

A jugar !!!

+ jocs i joguines

+info  PaloPalú

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat