Recollim petits detalls decoratius de Nadal que podeu fer a casa amb els nens. Són, bàsicament, petites peces que podeu adaptar per penjar a l’arbre o per posar en algun raconet especial. Estan fetes de materials ben diferents des de ninot de paper de seda a rens amb macarrons o en un test. Per l’arbre de Nadal hi trobareu petites corones de llana o boles de Hama.

Detalls decoratius de Nadal per fer a casa

Agafeu idees i adapteu-les als vostres gustos.

veure font original / veure font original

Ninot de gingebre amb paper de seda per la finestra

Ideal per als més petits, només els cal una silueta on poder enganxar quadrats de papers de seda de colors. Per jugar amb la transparència enganxeu-los  a la finestra.

Boles de Nadal amb peces Hama

El peces de Hama donen molt joc per les manualitats. Aquí fan diferents composicions en forma de boles de Nadal per penjar a l’arbre. Juguem amb els colors, siluetes nadalenques o personalitzeu les boles com més us agradi.

 

Mini corones de Nadal amb llana


veure font original

Trieu llanes de colors, bàsicament verds i vermell típicament nadalencs. En l’exemple podeu veure que fan servir una anella de metall per anar lligant la llana. Si no en teniu podeu feu anelles amb un cartó gruixut o amb un got o plat de plàstic.

 

Ramat de rens amb macarrons i netejapipes


veure font original

Divertits i originals rens de macarrons i netejapipes. Combineu els colors, d’un sol color, macarrons tenyits... Els podeu penjar a l’arbre, posar al pessebre o fer un ramat per jugar.

 

Ren en un test


veure font original

Un ren en un test, minimalista, simpàtic i decoratiu. A dins hi podeu guardar caramels, xocolatines o pinyes decorades, per exemple.

 

Mini finestra nadalenca


veure font original

Aquesta finestra nadalenca és molt decorativa. La composició pot variar moltíssim segons les ganes creatives de cada petit artista. Arbre de Nadal amb regals, paisatge d’hivern, el Pare Noel, un bosc nevat…

 

Casetes de gingebre en un test


veure font original

Per fer aquesta singular caseta de gingebre haureu d’anar d’excursió a buscar pinyes 😉 Trieu la mida del test que més us agradi i decoreu-la com la façana de la caseta de Hansel i Gretel.  La pinya la podeu pintar, decorar amb purpurina, llana… o deixar-la sense res extra.

 

Espelmes en un pot de vidre decorat


veure font

Les espelmes i llums són un dels altres elements decoratius típicament nadalencs. En auest cas us hem portat dos exemples fàcils de fer fanalets en un pot de vidre.

 

+ Especial Nadal amb nens

+ idees de Nadal al Pinterest de totnens