Joc buscar parelles amb clofes d'aglans pintats

Passejar-se per les xarxes socials, com ara Instagram, té els seus avantatges i inconvenients. Entre els avantatges hi ha la possibilitat de trobar gent molt creativa amb propostes boniques i senzilles per fer amb els nens. A nosaltres ens agraden, especialment, les que combinen diferents activitats. En aquests cas una sortida a buscar aglans, pintar i jugar. Mireu quin joc parelles amb clofes d’aglans pintats. Una activitat de tardor, que es quan cauen més fruits al terra, i un joc de taula de memòria visual.

 

Joc parelles amb clofes d’aglans pintats

Joc buscar parelles amb clofes d'aglans pintats

veure font original

Planifiqueu o improviseu una sortida al bosc per recol·lectar aglans. Aquesta ja és una activitat lúdica i molt motivadora per als nens. Després, un cop a casa, haureu de treure amb cura les pellofes de l’aglà. Netegeu-les bé. Deixeu que els nens les pintin al seu aire, això sí fent parelles. També se’ls hi poden enganxar gomets retallats.

Fixeu-vos que en el model no totes les parelles tenen un únic color. N’hi ha que tenen un cercle al centre d’un altre color. D’aquesta manera podeu complicar una mica més el joc de buscar parelles.

 

 

+ manualitats de tardor

+ fem i juguem

A la categoria de fem i juguem trobareu un munt de propostes per fer els vostres jocs amb els nens. després de la manualitat podreu jugar.