Activitats estiu

Què fem?

Camins del Cava

  1. Home
  2. »
  3. Camins del Cava
Caminar entre vinyes, a peu o en bici
Caminar entre vinyes, a peu o en bici
adreça:
Sant Sadurní d'Anoia Alt Penedès (l')

 

 

Camins del Cava és una xarxa de camins que us permet gaudir d'un paisatge singular entre vinyes a Sant Sadurní d'Anoia, Vilafranca del Penedès i Alella. Es tracta d'una proposta enoturística per a tots els públics impulsada per l’Associació d’Elaboradors de Cava. L'itinerari es pot fer a peu o en bicicleta i el podeu dissenyar al vostre aire i adaptar-lo al ritme de la família o els amics.. Podeu fer visites a cellers i tastar la bona gastronomia en restaurants del territori, fer un passeig o una ruta en bici. No us perdeu l'experiència de caminar entre vinyes. Descobriu les vinyes i tot el que l'envolta durant tot l'any.  

 

Camins del Cava, experiències en família

Caminar entre vinyes, a peu o en bici

Caminar entre vinyes, a peu o en bici

camins del cava caminant entre vinyes

Entreu al mapa i seleccioneu la zona on voleu anar: Sant Sadurní d'Anoia, Vilafranca del Penedès i Alella. Al mapa podeu escollir entre les diferents icones d'indret per visitar: restaurants, cellers, pàrquing, lloguer de bicicletes, punts d'informació... Si voleu visitar un celler podeu obrir la pestanya i us mostrarà la fitxa de cada celler amb les activitats i visites que es poden fer.

Sant Sadurni en família - la capital del cava

A la part esquerra del mapa es poden veure tots els camins per seleccionar configurats per trams. Cliqueu a sobre per marcar el tram i obrir una finestra on veureu les dades de distància, dificultat i temps del recorregut. Marqueu tots els trams que voleu fer i tindreu un itinerari personalitzat.

Camins del Cava, experiències en família

El web interactiu de Camins del Cava funciona amb geolocalització i sense haver-se de descarregar cap app. Gaudir de la vostra ruta.

Aparcament de caravanes a Sant Sadurní d'Anoia

zona d'aparcament caravanes a sant sadurni d'anoia

Carrer de les Flors, s/n Sant Sadurní d'Anoia

El Alt Penedès

+ Sant Sadurní d'Anoia en família

+ rutes en bicicleta amb nens

 

INSTAGRAM