Què fem?

Mirador Miravinya la Cadira de Torrelavit

  1. Home
  2. »
  3. Mirador Miravinya la Cadira de Torrelavit
adreça:
Torrelavit - Alt Penedès Alt Penedès (l')
coordenades: 41.4411098 / 1.1754912

logo princesscamper 64

 

 

 

Els Miradors Miravinya de l'Alt Penedès son una proposta de Penedès Turisme on podreu fer un viatge familiar per la geografia, la natura, la cultura i la història del paisatge del vi de la comarca. En total hi ha 5 miradors. El Mirador Miravinya de la Cadira de Torrelavit, El Balcó, El Circell, el Santa Pau i la Bardera. Cinc punts estratègics des d'on podreu gaudir de bones vistes sobre les vinyes i més enllà.

 

Miradors Miravinya

Nosaltres hem marcat al mapa només un mirador, el de la Cadira de Torrelavit en una sortida que ens han proposat des de Princesscamper.

Mirador Miravinya la Cadira de Torrelavit

Mirador Miravinya La cadira

Una cadira gegant s'aixeca sobre el petit turó de la Malgranada (Torrelavit), un lloc idoni des d'on interpretar la natura, a 360 graus. La cadira us convida a aturar-vos i contemplar, a seure i escoltar enmig d'un paisatge privilegiat. Si hi aneu, podreu conèixer, de primera mà, els trets fonamentals del paisatge del Penedès.

 

Miravinya Els Miradors de l'Alt Penedès

Si seguiu la ruta, organitzada al voltant de cinc miradors (els Miravinya), la vostra visió del Penedès haurà canviat per sempre. Apropeu-vos als miradors i a les parades intermitges. Si ho teniu l'opció d'escanejar el codi QR per sentir una petita història al voltant de cada punt.

  • Miravinya de la Cadira - Torrelavit
  • Miravinya El Balcó - Font-Rubí
  • Miravinya El Circell - Avinyonet del Penedès
  • Miravinya Santa Pau - Vilafranca del Penedès
  • Miravinya la Bardera - Subirats

 

+ activitats per l'ALT PENEDÈS

+ Miradors per gaudir del paisatge

 

INSTAGRAM