Què fem?

Mirador Miravinya, El Balcó de Font-rubí

  1. Home
  2. »
  3. Mirador Miravinya, El Balcó de Font-rubí
adreça:
Camí de la Font-rubí - Font-rubí Alt Penedès (l')
coordenades: 41.4361427 / 1.5698334

 

 

 

Els Miradors Miravinya de l'Alt Penedès son una proposta de Penedès Turisme on podreu fer un viatge familiar per la geografia, la natura, la cultura i la història del paisatge del vi de la comarca. En total hi ha 5 miradors. El Mirador Miravinya de la Cadira de Torrelavit, El Balcó de Font-rubí, El Circell, el Santa Pau i la Bardera. Cinc punts estratègics des d'on podreu gaudir de bones vistes sobre les vinyes i més enllà.

 

Miradors Miravinya

Cinc punts de l'Alt Penedès on gaudir de bones vistes.

Mirador Miravinya, El Balcó de Font-rubí

Mirador Miravinya, El Balcó de Font-rubí

Situat al nord de l'Alt Penedès, el mirador del Balcó ens regala una panoràmica extraordinària amb el Mediterrani de fons sempre que hi aneu en un dia clar i sense núvols. Unes vistes que proporcionen una visió de la vinya i l'orografia d'aquesta part del Penedès.

Si teniu sort podreu arribar a veure a l'horitzó el mar. Gràcies a l'orografia que manté el Penedès arrecerat del fred, però obert al mestral, als vents de ponent , lògicament, a la humitat del mar han crescut les vinyes. La climatologia suau i càlida de la zona propicia una terra fèrtil ideal per a la vinya. La geografia converteix aquest lloc en especial i, alhora, amaga molts enigmes. Un és el misteri de la filla de Can Fàbregues i la serp.

 

Miravinya Els Miradors de l'Alt Penedès

Miravinya Els Miradors de l'Alt Penedès

Si seguiu la ruta, organitzada al voltant de cinc miradors (els Miravinya), la vostra visió del Penedès haurà canviat per sempre. Apropeu-vos als miradors i a les parades intermitges. Si ho teniu l'opció d'escanejar el codi QR per sentir una petita història al voltant de cada punt.

 

+ activitats per l'ALT PENEDÈS

+ Miradors per gaudir del paisatge

 

INSTAGRAM