Què fem?

Castell de la Muga

  1. Home
  2. »
  3. Castell de la Muga
adreça:
Bellvei Baix Penedès (el)

 

 

 

El Castell de la Muga és un castell en desús, mig enrunat i d'aquells plens d'encants. Les altes torres que encara queden dempeus els hi donen un bonic  aspecte i un record del que varen arribar a ser. Està documentat des de l'any 1037 com a a Mas de la Muga i va ser transformat en aparença de castell durant el segle XI. L'itinerari fins els peus del castell és una excursió fàcil per fer amb nens.

 

Castell de la Muga de Bellvei

Mas de la Muga de Bellvei

L'excursió és fàcil i circular i passa per diferents punts d'interès com el fotogènic pi centeners de Bellvei. Us deixem dues rutes, una surt des del mateix Hospital del El Vendrell i l'altre des del nucli de Bellvei.

Castell de la Muga de Bellvei

  • ruta1: és l'excursió que han fet des del blog mama, que fem demà. Passa pel bosc de les Comes, el Mirador de Bellvei, el pi centenari... També passareu pel mur de pedra seca anomenat la Petita Muralla Xinesa.
  • ruta2: aquesta segona excursió fins el Mas de la Muga surt des del mateix nucli de Bellvei i segueix l'antic camí dels carreters que anava del poble al mas. És una passejada agradable que es pot fer en poc més de 1:40 minuts AQUÍ teniu l'enllaç del wikiloc. Passa per mateixos indrets que la primera opció amb alguna variant.

Mas de la Muga

Castell de la Muga de Bellvei

És un edifici declarat bé cultural d'interès nacional. El castell està situat al cim d'un turó, a 154 m d'altitud sobre el nivell del mar.

 

Altres llocs d'interès

+ rutes a castells

 

INSTAGRAM