Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Conjunt Monumental de Sa Roca

  1. Home
  2. »
  3. Conjunt Monumental de Sa Roca
adreça:
Av. del Castell, 99 - Sant Martí Sarroca Alt Penedès (l')

 

 

 

El conjunt monumental de Sa Roca està format per dues construccions: el Castell dels Santmartí, datat del segle X, i l'església de Santa Maria, del segle XII. Ambdós edificis estan catalogats com a monuments historicoartístics d'interès nacional i visitables. Aquí trobareu la Vitis de Sa Roca per poder descobrir, tot jugant, històries i curiositats del castell. Activitat familiar amb nens a Sant Martí Sarroca.

Conjunt Monumental de Sa Roca de Sant Martí de Sarroca

Conjunt Monumental de Sa Roca de Sant Martí de Sarroca

Descobriu l'interior, la història, els secrets, amb la Visita guiada al Conjunt Monumental de Sa Roca. El recorregut inclou la visita al castell, el museu, la cisterna del castell i l'església. Si teniu una mica menys de temps, podeu optar fer la Visita autoguiada al Castell dels Sant Martí de manera lliure on trobareu un seguit de vídeos que complementen el contingut dels plafons que es van trobant al llarg del recorregut.

La Vitis Sa Roca

la Viti de Sa Roca

Amb l'ajut del joc de la Vitis de Sa Roca descobriràs com una roca és capaç de perdurar intacte anys i panys, fins i tot, encara que hi hagi guerres entremig. I sempre pots fer un tomb pel seu exterior, amb el suport d'aquest mapa, a través de set punts que t'explicaran el seu entorn amb contingut audiovisual als que pots accedir amb els seus codis QR. Veure AQUÍ els 12 Vitis.

Excursió pels voltants del Paratge de les Valls i la riera de Pontons

Ruta-joc dels ocells de Sant Martí de Sarroca

Si vols fer una petita i bonica excursió amb nens pots seguir aquest itinerari autoguiat per trobar els ocells de fusta que hi ha amagats. Una manera diferent de descobrir la fauna i flora de la zona. AQUÍ us deixem la descripció de l'itinerari de la ruta-joc dels ocells.

 

+ activitats i rutes per l'Alt Penedès

+ a la recerca dels Vitis

+ castells de Catalunya

+rutes ludificades

 

 

INSTAGRAM