AMB i la comarca del Maresme, excursions i activitats amb nens

AMB i Maresme – L’Àrea Metropolitana de Barcelona inclou les comarques del Barcelonès, el Baix Llobregat i alguns municipis dels dos Vallesos. Nosaltres per raons de cerca hem variat una mica l’agrupació territorial oficial. En aquest mapa hem inclòs la comarca del Maresme. Alhora que hem eliminat els municipis dels dos Vallesos que pertanyen a aquest àmbit territorial. D’aquesta manera els dos Vallesos: Vallès Occidental i Vallès Oriental estan inclosos en un nou àmbit territorial (no oficial, de moment).

Un àmbit territorial  molt divers que ressegueix la costa des de la Tordera al Llobregat. El Parc Natural de Collserola i el Delta del Llobregat son els dos grans parcs naturals on hi trobareu una gran oferta turística de natura. Barcelona, la capital disposa d’un gran ventall d’oferta cultural i turística i també nombrosos parcs infantils, museus, teatres per visitar en família. El Baix Llobregat disposa d’una variada oferta turística dedicada especialment a les famílies amb nens.AMB i Maresme (activitats i rutes)
consultes segons municipi

Abans de fer una ruta, sobretot a la muntanya, es recomana consultar les previsions meteorològiques. Si anem amb nens petits recordeu portar-los sempre alguna cosa de menjar i beure. I, depenent de l’època i del lloc on aneu agafeu un jersei. A les consultes per comarques trobareu enllaços i informació de les Oficines de Turisme i dels Parcs Naturals.