jo vaig amb mi
|

Jo vaig amb mi

jo vaig amb mi

Em declaro fan absoluta de Jo vaig amb mi. Només obrint el llibre, a la primera pàgina, ja ens adonem que a la protagonista li agrada un nen que es diu Martí. La nena, que no té nom, li agrada el nen de mil formes diferents. El problema és que en ell no la veu. Què farà la nostra protagonista per agradar al Martí? Per mi potser tingui les dues primeres pàgines millor plantejades que he vist en anys. Un llibre ideal per treballar temes com l’autoestima, la reafirmació del jo o la personalitat. Unes il·lustracions molt vistoses i amb molta força acompanyen a un text que transmet un missatge contundent.

 

Jo vaig amb mi de Thule Edicions. Fitxa

jo vaig amb mi

 

 • Títol: Jo vaig amb mi
 • Editorial: Thule Edicions
 • Col·lecció:
 • Pàgines: 40
 • Escrit per: Raquel Díaz Reguera
 • Il·lustrat per: Raquel Díaz Reguera
 • Traduït per:
 • Idioma: català i castellà
 • Per a lectors: de 7 a 10 anys
 • ISBN: 978-84-15357-84-1

 

Recomanat per Isabel Resina

anar a la biblioteca de totnens

+ literatura infantil i juvenil

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable: totnens.
 • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
 • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
 • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
 • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
 • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat