diorama amb paper de seda

Qui no ha utilitzat paper de seda per fer manualitats o fins i tot per embolicar regals? Els més petits son experts en fer boletes per després enganxar sobre un full per “pintar una papallona, una poma… En trobareu en una gran gamma de colors de tonalitats suaus i bonics per combinar. Avui, però, us portem dos preciosos diorames fets amb paper de seda. Dues composicions precioses, un formiguer vists per dins i una escena de tardor amb ratolí i pluja. Dues precioses escenes de camp fetes simplement sobreposant els retalls de paper.

La transparència i l’elecció de colors donen com a resultat dues estampes ben boniques. No sabem si realment es poden considerar diorames ja que el resultat tridimensional està agafat amb pinces. El gruix del paper de seda i la manca de fondària ho desestimaria però a nosaltres ens ho ha semblat al primer cop d’ull. I així li hem dit. Els tenim classificats, també, com a una tècnica de dibuixar i pintar.

Diorames fets amb paper de seda

Els dos diorames els hem trobat a Instagram en un compte que fa poc que hem descobert. Dos “dibuixos” molt creatius d’aparença senzilla amb uns resultat molt atractius.