Ou de Pasqua a l'estil Matisse
| | | |

Ou de Pasqua a l’estil Matisse

Ou de Pasqua a l'estil Matisse

Us preguntareu que te a veure un ou, la Pasqua i la figura d’un artista com Matisse. Si has de fer un treball a l’escola en temps de Pasqua coincidint amb una exposició a la teva ciutat d’un reconegut artista poden sorgir experiències creatives com aquesta. Els retallables de l’última etapa de Matisse son font d’inspiració. Fem un ou de Pasqua a l’estil Matisse, això li ha passat a la petita artista de l’article. Inspireu-vos i feu ous de Pasqua segons Van Gogh, Picasso, Mondrian…

Ou de Pasqua a l’estil Matisse o de l’artista que us inspiri

Ou de Pasqua a l'estil Matisse

veure font original

Ja ho veieu només necessiteu cartolines de colors, un globus, cola i unes tisores. Retalleu diferents figures com ho faria Matisses. Infleu el globus i aneu enganxant, amb molt de compte les figures de cartolina. Combineu colors i mides. Quan ja estigui tot enganxat i la cola seca podeu punxar el globus.

En podeu fer de mides i tonalitats diferents com a decoració de Pasqua.

Els retallables de Matisse

Quadre del Moma de Matisse

Durant l’última dècada de la seva vida, Henri Matisse va desplegar dos materials senzills —libres blanc i el guaix— per crear obres d’un ampli color i complexitat. Un instrument poc ortodox, unes tisores, era l’eina que Matisse feia servir per transformar la pintura i el paper en un món de plantes, animals, figures i formes.

Tret de la pàgina del Moma.org

Ens agrada deixar-vos idees creatives per fer amb els nens. A partir d’aquest ou o d’altres propostes que us portem a dibuixar i pintar podeu treure idees. Pinteu sobre materials diferents, pinteu amb tècniques noves, experimenteu amb els colors, textures… Es tracta bàsicament de divertir-se alhora que estimuleu la creativitat.

 

Bona feina!!!

8 ous de pasqua ben diferents

+ Especial Pasqua

+ dibuixar i pintar

+ Pasqua a Pinterest

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *