animals pintats en una pedra
| |

animals pintats en una pedra

animals pintats en una pedra

Us proposem pintar o dibuixar animals pintats en una pedra. Ho podeu fer aprofitant la forma i mida de la pedra per fer el cap o tot el cos. També es pot pintar un animal separant la figura i pintant-la de manera fraccionada per després fer una mena de trencaclosques. En aquesta ocasió us portem una mica de tot. Un recull dels que anem trobant a Pinterest.

 

animals pintats en una pedra per a petits artistes

Hem escollit animals dibuixats amb traces grans i fàcils de definir. D’aquesta manera els nens els poden dibuixar i pintar millor_ caragols, marietes, abelles, peixos… taurons, mussols, una mica de tot.

girafa de pedra

Aprofitant la forma de la pedra podeu dibuixar un elefant, un mussol o el coll llarguíssim d’una girafa.

abella de pedra

I si la pedra té una part cantelluda ja teniu el bec d’algun ocell per pintar.

taurosn i peixos pedra

Animals del fons marí com taurons o peixos de colors pintats en pedres. Les pedres triangulars per les temibles boques dels taurons. Si voleu aprofitant les formes i mides de les pedres podeu fer peixos tropicals com un trencaclosques.

pedres pintades

Els colors son el que determina aquests bonics peixos, les plomes de l’ocell o l’estil més naïf del gat. Traçats fàcils que els nens poden pintar i adaptar segons l’edat.

Si els nens son petits els podeu dibuixar la silueta amb llapis. D’aquesta manera els serà més fàcil pintar l’animal. Aquí teniu quatre estils d’animals pintats en una pedra. Traces grans com el caragol, dibuix escena molt senzilla, pintar tota la pedra o fer una composició.

 

Bona feina !!!

+ pedres decorades

+ pedres decorades a Pinterest

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *