Juguem amb qfem4 (3) – 3 jocs de rapidesa
| |

Juguem amb qfem4 (3) – 3 jocs de rapidesa

En aquest post des de qfem4 ens acosten 3 jocs de rapidesa. Tres jocs amb partides molt ràpides i altament addictius, amb ells podem assegurar riures, crits i alguna esgarrapada. Per la seva mecànica no és recomanable barrejar nens de diferents edats, com hem explicat a l’últim joc, però hem de dir que la nostra filla de 7 anys està a l’altura de competir amb els grans, i és que la pràctica tot ho pot.

 

Juguem amb qfem4 (3) – 3 jocs de rapidesa

Si us plau, tanqueu la tele que necessito concentració’, res que comenci amb aquesta frase de la teva filla pot acabar malament. Doncs amb els jocs que portem avui hauràs de mantenir la teva concentració i capacitat de reacció al màxim, ja que si vols guanyar has de ser el més ràpid. Apreneu com es juga amb aquest Juguem amb qfem4 (3).

 

SPEED CUPS de Mercurio Distribuciones


SPEED CUPS, el joc dels gobelets de colors. Joc d’agudesa visual i coordinació, a partir de 6 anys, que on va triomfa. Mecànica molt senzilla, has de reproduir la seqüència de colors de les imatges de les cartes amb els gobelets, que pot ser en vertical o en horitzontal, i que no sempre és fàcil reconèixer per on comença. I llavors ja pots córrer per arribar el primer al timbre. Un timbre, tipus els que tenen a la recepció d’alguns hotels, objecte ben curiós que li dóna un punt extra a aquest joc, crida molt l’atenció dels petits i del que no ho som tant. Guanya qui aconsegueix “copiar” més cartes al final de la partida.

 • Creiem que porta poques cartes, arriba un moment que els propietaris del joc tenim certa avantatge, ja que les interpretem molt més ràpid.
 • Fa pinta de joc infantil, però ja veureu com s’anima la tarda si el treus a una sobretaula amb nens ja grandets i adults.
 • La petita fa les seqüències perfectament, però encara no té la rapidesa per poder competir amb nosaltres, així que ella l’agafa i juga a la seva manera, aixi treballa coordinació i visió espacial.
 • Funciona perfectament a qualsevol nombre de jugadors, tot depèn de la quantitat de gobelets que tinguis.

 

CUBEEZ de Lúdillo


CUBEEZ , tres cubs de fusta per fer ganyotes. Dos cubs petits i un de més gran amb ulls i boques, amb infinitat de combinacions possibles. Has de ser el més ràpid en aconseguir la mateixa cara que es presenta a la carta que hem destapat, però ens haurem de concentrar bé en cada detall, no sigui que col·loquem malament un ull o una cella!

 • Per nosaltres és un imprescindible, dels primers que la meva filla gran treu quan venen els amics a casa. Ella mateixa pot explicar-ho en un minut i a jugar.
 • Joc de 2 a 4  jugadors a partir de 6 anys,  d’agilitat mental i física, perquè és increïble la de voltetes que li dónes als cubs abans que no trobes la combinació correcte..
 • Només són un grapat de cartes i 12 cubs petitons que els pots portar a sobre, i a més, no necessites gaire lloc per jugar.

 

JUNGLE SPEED de Asmodée


JUNGLE SPEED, sí sí, això és la jungla! Cada jugador té una pila de cartes boca avall, per torns anem descobrint ràpidament la carta, i si la imatge que surt coincideix en forma, que no en color (que sembla fàcil) amb un altre jugador, els dos pel tòtem!! Qui sigui el més ràpid en agafar-ho donarà part de les seves cartes al seu adversari. Gunaya qui es quedi sense cartes.

 • Dinar familiar, treus el joc, l’expliques i tothom l’entén perfectament, però no li acaben de veure el què. Tots molts tranquils, fins que el primer jugador agafa el tòtem, llavors sí, el teu cos es posa en alerta i comença la “guerra”. Hem arribat a passar tardes senceres jugant, i això que són partides molt ràpides.
 • Porta una bossa de roba que el fa fàcilment transportable.
 • El joc ens indica que  és per més de  7 anys, creiem que és poc per tenir possibilitat de guanyar amb nens més grans o adults, ja que encara que reconeguin de seguida la forma no són tan ràpids a l’hora d’agafar el tòtem. Al contrari, si només juguen nens d’edats similars, ho poden fer des de més petits.
 • Pensem que és ideal per grups de nens més grandets, encara que no siguin gaire juganers, i a més poden jugar fins a 8 jugadors (fins a 16 amb l’expansió)

 

I, quin ens agradaria provar? FANTASMA BLITZ de Devir, un altre joc ben ràpid de fins a 8 jugadors.

En aquesta ocasió tindrem cinc objectes amb colors i formes diferents, girem una carta i hem de ser els més ràpids en agafar l’objecte que estigui representat perfectament a la carta, però pot ser que no sigui així, llavors haurem d’agafar el que no estigui representa ni en forma ni en color. Ens farà ballar el cap, segur.

 

 

 

qfem4 a Instagram

+ jocs i joguines

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *