Xemeneia de Nadal de cartró per fer amb nens

Fa temps que havíem vist per Pinterest fotos d’aquestes xemeneies però fins ara no ens havíem decidit a fer-ne un petit post perquè ens quedes constància al blog. Bonica, decorativa i espectacular. Unes simples caixes de cartró decorades convenientment poden simular una bonica i típica xemeneia de Nadal. Una llar de joc de Nadal com les que surten a les pel·lícules de molts dibuixos animals. Xemeneies amb maons de colors vermell i els mitjons de Nadal esperant el Pare Noel.

Si teniu espai al menjador o a qualsevol altre racó de casa podeu mirar de muntar-ne una. L’efecte visual d’aquestes xemeneies de Nadal resulta del tot sorprenent. Això sí, mireu que sigui de mida gran, a poder ser com una de veritat. Si la caixa és una mica resistent fins i tot hi podeu muntar el pessebre a sobre.

Xemeneia de Nadal. Com fer-ne una de manera fàcil.

És veritat que una imatge val més que totes les instruccions que us puguem escriure. Ja ho veieu.

Xemeneia de Nadal de cartró per fer amb nens

Ja ho veieu, amb aquestes quatre fotos queda claríssim com fer aquesta espectacular xemeneia de cartró amb els nens. Després podeu decorar-la amb llums de Nadal, els mitjons del Pare Noel, fer-hi el pessebre… o deixar espai perquè els Resi de l’Orient hi deixin els regals. Els maons els podeu pintar però és més net i fàcil si els feu enganxant rectangles de cartolina vermella.

Us deixem aquí l’enllaç d’un vídeo on veureu com fer una xemeneia de cartró similar a la de la foto superior.

Xemeneia decorativa de Nadal raconera

Xemeneia de Nadal de cartró per fer amb nens

Encara que pugui semblar que aquesta xemeneia raconera és de veritat, també està feta amb cartró. L’hem trobat a la pàgina de Facilisimo. És més elaborada i porta més feina. Us deixem l’enllaç amb vídeo per si us animeu.

 

Bona feina !!!

manualitats de nadal

+manualitats de Nadal

+ Nadal amb nens

 Pinterest Nadal amb nens