Carnastoltes i Rua de Carnaval amb nens
| | |

Carnestoltes i Rues de Carnaval amb nens

La majoria de ciutats, pobles i barris celebren la Festa popular de Carnestoltes fent una Rues de Carnaval de Catalunya. A les escoles també s’acostuma a celebrar la festa amb disfresses, cançons i comparses. Us deixem, en forma de llistat, algunes propostes que hem anat trobant. Les dates poden variar d’un any a un altre però sempre al voltant de finals de febrer i principis de març, segons el calendari. Disbauxa, alegria, música i molt color!

CARNAVAL 2023

Els municipis en negreta tenen dates i enllaços actualitzats per aquest 2023.

Carnestoltes i Rues de Carnaval amb nens

Rues de Carnaval de Catalunya, festes populars per anar en família

Preparem la llista de Carnavals populars d’aquest 2023. Abans d’anar-hi comproveu que no hi han hagut canvis o anul·lacions d’última hora. Per la nostra part sempre que en siguem coneixedors ho modificarem per tenir la informació actualitzada.

Llistat festa del Carnaval per municipis

Més municipis amb festa de Carnestoltes i rua

 

ranxos i sopes de Carnaval

Ranxos i Sopes de Carnaval

Si us agraden les festes populars segur que gaudireu de les diferents festes dedicades al ranxo i les sopes. Us deixem, en forma de llistat les diferents poblacions on celebren aquest tipus de festes pels volts de Carnaval. Tots tenen en comú les gran olles o calderes que bullen generalment a la plaça del poble per oferir un àpat calent i col·lectiu als assistents. AQUÍ teniu el llistat amb enllaços.

Disfresses de Carnaval per a nens i grups

Per anar ben preparats a les diferents Rues de Carnaval de Catalunya


Per participar al Carnestoltades i Rues de Carnaval amb nens s’ha d’anar ben preparat. Heu de fer-vos una disfressa? de cartró, amb roba, amb bosses de plàstic… per a nens, per a famílies, grups…

Consulteu l’Especial Carnaval, hi trobareu disfresses per fer a casa, de lleó, fitxa de dòmino, animals, originals, per fer amb nens…

+ ESPECIAL CARNAVAL AMB NENS

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *