| | |

barrets de cucurutxo per a una festa infantil

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari4

Els barrets són un dels complements que podeu tenir en compte en una festa infantils, sobretot si aquesta va adreçada a nens petits. Formen part de l’encant de disfressar-se i afeixen alegria i una certa disbauxa a l’ambient. Avui només us portem barrets de cucurutxo per a una festa infantil i, com podreu comprovar, admeten tot tipus de decoració. Els podeu fer a casa i personalitzar-los segons us calgui.

 

Barrets de cucurutxo per a una festa infantil. Idees divertides

Adapteu la decoració dels barrets a la temàtica de la festa; festa d’animals, festa de colors, festa del circ, festa infantil de mostres… tan és el tipus de festa que organitzeu, amb un simple cucurutxo fet de cartolina i amb imaginació i creativitat podeu transformar un simple barret en alguna cosa especial. Els que us hem portat avui inclouen com a complements cartolines, pom poms, paper seda o cintes de colors. Un mini barret, com en la foto de la portada, també es pot decorar al gust.

Tots els barrets són força fàcils de fer i els nens els hi encantarà participar en la decoració de la seva festa, així, crear-lo i personalitzar-los es converteix en una divertida manualitat per fer amb els nens.

Barrets amb número per a una festa d’aniversari

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari2

Sempre podeu enganxar un número al barret. Aquí en teniu dos models, un fet amb una peça de cartolina enganxada i l’altre enganxant boletes de colors directament al barret.

monstres en un cucurutxo

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari10

Les festes temàtiques de mostres són segurament de les que més atrauen als nens i, en un moment o altre en podreu haver d’organitzar una. Aquí teniu els clàssics barrets de mostres fets amb cartolines.

Barrets infantils decorats amb animals

Els animals son el gran tema de les festes dels més petits. Prepareu divertits barrets de cucurutxo per la festa infantil.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari11

Un simple i impressionant barret de ren.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari6

Dos estils molt elegant i senzills de barrets d’animals. El barret de guineu que només necessita enganxar-li la cara i la cua taronja. En el cas del barret de gos només us cal enganxar unes enormes orelles i dibuixar-li la cara. Es poden fer els animals que vulgueu.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari8

També podeu imprimir dibuixos o fotos d’animals per després enganxar-los al barret.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari13

Barret de tauró, barret de dinosaures o barret de porquet, tres barrets fàcils de fer per a una festa temàtica infantil.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari12

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari7

Personatges de Barrio Sésamo per a un barret

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari1

Si prepareu una festa de Barrio Sesamo quedareu molt bé fent els barrets dels seus personatges. Només us calen cartolines de diferents colors per fer els cucurutxos i diferents retalls per la resta d’elements de la cara. Cada personatge té els seus trets identificadors molt ben definits.

Barrets de cucurutxo per a festes infantils

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari3

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari14

A vegades pot ser complicat trobar paper amb sanefes o dibuixos per fer un determinat barret. Si us cal, sempre podeu recorre a comprar un lot de barrets decorats i si cal, afegir-li els complements que us agradin: uns impactant pom poms, uns ulls, un número, una foto… Barrets de cucurutxo per a una festa infantil ben acolorida.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari9

Barret de Mickey o Minnie per a una festa Disney que podeu fer a casa. El barret multicolor fet amb paper de seda de colors per a una alegre festa infantil de colors.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari5

Més models de barrets que podeu fer a casa per complementar una festa infantil.

 

 

Bona feina i bona festa!!!

+ festes infantils

+ disfresses i complements per a nens

Instagram totnens

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *