totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari4

Els barrets són un dels complements que podeu tenir en compte en una festa infantils, sobretot si aquesta va adreçada a nens petits. Formen part de l’encant de disfressar-se i afeixen alegria i una certa disbauxa a l’ambient. Avui només us portem barrets de cucurutxo per a una festa infantil i, com podreu comprovar, admeten tot tipus de decoració. Els podeu fer a casa i personalitzar-los segons us calgui.

 

barrets de cucurutxo per a una festa infantil. Idees divertides

Adapteu la decoració dels barrets a la temàtica de la festa; festa d’animals, festa de colors, festa del circ, festa infantil de mostres… tan és el tipus de festa que organitzeu, amb un simple cucurutxo fet de cartolina i amb imaginació i creativitat podeu transformar un simple barret en alguna cosa especial. Els que us hem portat avui inclouen com a complements cartolines, pom poms, paper seda o cintes de colors. Un mini barret, com en la foto de la portada, també es pot decorar al gust.

Tots els barrets són força fàcils de fer i els nens els hi encantarà participar en la decoració de la seva festa, així, crear-lo i personalitzar-los es converteix en una divertida manualitat per fer amb els nens.

Barrets amb número per a una festa d’aniversari

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari2

Sempre podeu enganxar un número al barret. Aquí en teniu dos models, un fet amb una peça de cartolina enganxada i l’altre enganxant boletes de colors directament al barret.

monstres en un cucurutxo

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari10

Les festes temàtiques de mostres són segurament de les que més atrauen als nens i, en un moment o altre en podreu haver d’organitzar una. Aquí teniu els clàssics barrets de mostres fets amb cartolines.

Barrets infantils decorats amb animals

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari11

Un simple i impressionant barret de ren.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari6

Dos estils molt elegant i senzills de barrets d’animals. El barret de guineu que només necessita enganxar-li la cara i la cua taronja. En el cas del barret de gos només us cal enganxar unes enormes orelles i dibuixar-li la cara. Es poden fer els animals que vulgueu.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari8

També podeu imprimir dibuixos o fotos d’animals per després enganxar-los al barret.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari13

Barret de tauró, barret de dinosaures o barret de porquet, tres barrets fàcils de fer per a una festa temàtica infantil.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari12

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari7

Personatges de Barrio Sésamo per a un barret

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari1

Si prepareu una festa de Barrio Sesamo quedareu molt bé fent els barrets dels seus personatges. Només us calen cartolines de diferents colors per fer els cucurutxos i diferents retalls per la resta d’elements de la cara. Cada personatge té els seus trets identificadors molt ben definits.

Barrets de cucurutxo per a festes infantils

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari3

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari14

A vegades pot ser complicat trobar paper amb sanefes o dibuixos per fer un determinat barret. Si us cal, sempre podeu recorre a comprar un lot de barrets decorats i si cal, afegir-li els complements que us agradin: uns impactant pom poms, uns ulls, un número, una foto… Barrets de cucurutxo per a una festa infantil ben acolorida.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari9

Barret de Mickey o Minnie per a una festa Disney que podeu fer a casa. El barret multicolor fet amb paper de seda de colors per a una alegre festa infantil de colors.

totnens-barrets-cucurutxos-festa-aniversari5

Més models de barrets que podeu fer a casa per complementar una festa infantil.

Bona feina i bona festa !!!

+ festes infantils