Activitats estiu
| |

Reciclem llaunes per fer personatges, animals i robots

totnens-reciclem-llaunes4

Quan s’utilitzen materials reciclats per fer manualitats amb els nens, aquestes, acostumen a ser força creatives i enginyoses. Ja us havien mostrat una part del que es pot arribar a crear reciclant ampolles de plàstic, mireu aquí, el mateix passa amb les oueres i altres tantes coses que tenim per casa. Avui us portem manualitats fetes a partir de llaunes i pots reciclats. Reciclem llaunes per fer personatges, animals o robots per divertir-nos.

Reciclem llaunes per fer personatges

Abans de començar a treballar amb les llaunes heu d’assegurar-vos de netejar-les molt bé, elimineu qualsevol traça de menjar o suc que hi pugui quedar. Cal tenir en compte, també, les rebaves del metall que puguin quedar un cop oberta la llauna, per això repasseu-la i llimeu-la si fos necessari.

Ara, sí, ja podeu començar a crear personatges, animals o els típics robots amb les llaunes buides que tingueu per casa. Un altre dia ja us mostrarem com fer portallapis, mòbils i altres objectes decoratius.

Llaunes reciclades en animals

totnens-reciclem-llaunes3

Si voleu preparar una decoració amb animals per a una festa infantil podeu fer servir, com en la foto, gots i llaunes per fer animals. Llaunes de diferents mides reconvertides amb una mica de cartolina, paper i un retolador en un pollet, un pingüí o un elefant.

totnens-reciclem-llaunes8

Llaunes convertides en simpàtics insectes de colors.

totnens-reciclem-llaunes7

En aquestes dues fotos podeu veure dos gossos força ben treballats. Mentre que el primer està fet amb llaunes i amb unes singulars potes de rodes, el segon model està fet reciclant dos pots de llauna i culleretes de postre. Quin us agrada més?

Creatius robots fets amb llaunes

totnens-reciclem-llaunes9

Dos súper robots fets amb llaunes de diferents mides. Sempre li podeu donar una capa de pintura.

totnens-reciclem-llaunes5

La col·lecció de robots de l’estanteria són els clàssics robots de les manualitats. En canvi, el mòbil de robots amb llaunes de la foto de la dreta resulta força divertit i més entretingut de fer. Cada robot incorpora, com a mínim, dues llaunes de diferents mides. Podeu pintar-los, i per fer-los més mòbils els hi podeu incorporar peus i braços que es moguin amb facilitat amb l’aire.

totnens-reciclem-llaunes10

El robot de la primera foto és una manualitat per fer amb els més petits. Hauran de pintar la llauna i enganxar-li taps i anelles per fer aparèixer el robot. Per la tercera foto s’ha fet servir una llauna de refresc, doneu-li una capa de pintura blanca per tapar el disseny original i després pinteu-la amb el personatge que vulgueu.

Originals titelles fets amb llaunes reciclades

totnens-reciclem-llaunes1

Hem trobat aquest simples i originals titelles fets amb llaunes. Sempre els podeu personalitzar per donar-los-hi un aspecte més singular.

Jocs de bitlles amb llaunes reciclades 

totnens-reciclem-llaunes6

No ens hem pogut estar de portar-vos aquest singulars jocs de bitlles fets amb llaunes i pots reciclats. Els jocs resulten adequats per una festa infantil temàtica, només cal dibuixar i pintar les cares o els ninots en funció del tipus de festa: festa infantil de monstres, festa temàtica de Angry Birds

 

Bona feina !!!

+ manualitats amb materials reciclats

+ manualitats reciclades a Pinterest

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat