Benvinguda primavera
| |

Benvinguda primavera !

Benvinguda primavera

Benvinguda primavera ! Si fa uns dies us proposàvem diferents excursions per gaudir de l’esclat de flors, aquí us mostrarem creatives manualitats per fer amb nens. Els resultats són força impactants, tant els que es fan servir flors naturals en targetes de felicitacions com en la resta. Cas a part, al nostre parer, és la impressionant decoració d’un pastís feta amb flors de paper. Feu de jardiners i confeccioneu rams, prats florits o boniques flors solitàries regalar.

 

Rams de flors amb culleres de plàstic

Benvinguda primaveravia

Flors fetes a partir de culleres de plàstic. Només us toca pintar i enganxar creant artístiques flors. Si aneu al post original veureu com fer rams o vistoses composicions.

 

Targetes amb flors naturals

Benvinguda primaveravia

Targetes primaverals amb flors naturals per felicitar o convidar a una festa. Calen poques coses, una cartolina, una flor, una simple silueta d’un gerro i un trosset de cinta adhesiva de colors. El resultat és minimalista, elegant i bonic.

Benvinguda primaveravia

Amb el mateix resultat que les targetes anterior es presenta aquesta fotocomposició. Aquí, però, podeu experimentar amb els nens com tenyir els pètals d’una flor blanca. Mireu el post.

Pastís amb decoració primaveral

Benvinguda primaveravia

Espectacular decoració de flors per a un pastís d’aniversari o festa. A l’enllaç trobareu els pdf per imprimir cada part de la flors. Només haureu d’imprimir, retallar i enganxar. Aquestes flors també són adequades per decorar una festa infantil primaveral.

 

Tulipes de retalls de paper pintat

Benvinguda primaveravia

Collage de camp de tulipes. Podeu fer servir retalls de revistes de colors o trossets de paper de diari prèviament pintats. Us agrada? A nosaltres sí.

 

Més flors…

Benvinguda primavera

Aquestes dues manualitats són de les que us poden portar els nens de l’escola. Una mà de colors o una tulipa amb paper plegat. Les podeu posar en un gerro o punxar en un test interior per decorar.

 

Bona feina !!!

+ manualitats amb nens

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *