Excursions per gaudir de la primavera
| |

Excursions per gaudir de la primavera

Cada estació té els seus atractius i encants: fulles caigudes, floració, neu, aigua… Avui us proposem excursions per gaudir de la primavera amb nens. Rutes i itineraris que permeten gaudir de l’esclat de flors i plantes en indrets força diferents. Des d’una excursió per l’alta muntanya a la passejada suau pel delta. Caminades per turons o resseguint pantans enmig de prats verds en floració. Els itineraris botànics, parcs de les olors o parcs botànics també són punts interessants per gaudir de l’esclat de colors.

Excursions per gaudir de la primavera

Evidentment qualsevol excursió o ruta us permet gaudir de l’esclat de la primavera. En aquest post només fem un petit recull de zones molt diferents. Us recomanem agafar la màquina de fer fotos o els mòbils per endur-vos la bellesa de les flors. És la millor manera perquè els qui venen al darrera també les puguin gaudir durant el temps que es mantinguin vives.

Teniu els enllaços a totes les rutes.

Prats florits a l’alta  muntanya

Excursions per gaudir de la primavera

Pla de les Bigues i Puig de les Agudes – Setcases  (Ripollès) Una caminada per l’alta muntanya en família plantejat com una bonica i suau excursió per la muntanya per gaudir i contemplar els prats alpins amb la seva varietat de flora si s’hi va a la primavera o a principis d’estiu. Ruta lineal. Traçat llarg 11Km, tram curt 6 Km.

Visita del prat d’orquídies al Delta del Llobregat

Excursions per gaudir de la primavera

El Remolar – Filipines al Delta del Llobregat (Baix Llobregat). La visita al Remolar es converteix de seguida en una descoberta de natura on els nens podran gaudir dels diferents espais mentre observen, aus, cavalls i flora. Al llarg del recorregut trobareu plafons informatius de fauna i flora. Ruta circular 1,6 Km.

Descobrir la flora del Parc Natural del Garraf

Excursions per gaudir de la primavera

Itinerari Botànic de La Pleta (el Garraf). Podeu començar des de l’antiga masia de La Pleta, ara Centre d’informació del Parc del Garraf.  Des d’aquí es pot fer un curt itinerari botànic que us acostarà a la singular vegetació del massís. L’itinerari té un tram adaptat. Des d’aquest punt podeu fer diferents excursions. Ruta lineal 1,6 Km. Teniu mapa de ruta circular.

Volta al pantà de Sant Llorenç de Montgai

Excursions per gaudir de la primavera

Resseguir la ribera del Pantà de Sant Llorenç de Montgai. (La Noguera).  La singular vegetació i la gran quantitat d’aus, en especial aquàtiques fan de la ruta un paratge molt atractiu. Ruta circular 8,9Km.

Caminada pel Turó del Tagamanent

Excursions per gaudir de la primavera

Excursió al Tagamanent (Vallès Oriental) Una agradable excursió que es converteix en una magnífica passejada per la muntanya pels voltants del turó del Tagamanent de 1.055m. Un espai elevat, rodejat de verds prats de pastura i alzinar en un itinerari circular que transcorre, en gran part, per corriols ben marcats i un tram de pista asfaltada. Ruta circular 3,4Km.

Ruta de les Gesses a la Vall de Llobregós

Ruta de les Gesses a la Vall de Llobregós
L’excursió per la ruta de les Geses (la Segarra)és és un itinerari circular que recorre per l’Espai d’Interès Natural de la Vall del Riu Llobregós.  Un indret singular d’enorme interès botànic on es poden localitzar plantes protegides i gairebé úniques d’Europa. La ruta no presenta dificultats excessives però el seu llarg recorregut, de 13 Km, no la fa aconsellable per a nens molt petits. Ruta circular 13K.

Més excursions per gaudir de la primavera

En els enllaços trobareu més excursions per gaudir de la primavera en família, resseguint torrents, prats alpins, parcs…

Bones rutes !!!

+ excursions per fer amb nens

+ rutes per comarques

rutes per comarques

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *