Collbató amb nens, activitats i rutes en família
|

Collbató amb nens

Collbató és un nucli mil·lenari situat en un indret privilegiat a la falda de la Muntanya de Montserrat. El petit poble medieval es troba damunt d’un coll on antigament es trobaven dos camins: el camí ral de Barcelona i l’antic camí del Vallès; les dues vies s’unien a l’actual plaça de l’Església. Si visiteu Collbató amb nens teniu diferents activitats per fer des de visitar les coves de Montserrat, descobrir el poble medieval, fer algunes de les rutes de senderisme de la zona o visitar la icònica ermita de la Salut de Collbató. I si sou més aventurers podeu anar a veure l’Excalibur catalana. A Collbató hi trobareu un dels 7 balcons de Montserrat.

Collbató amb nens, activitats i rutes en família

Collbató amb nens, activitats i rutes en família

Les Coves de Montserrat – Coves del Salnitre – Coves de Collbató

La muntanya de Montserrat amaga en el seu interior més de 100 coves però la que anomenem Les Coves de Montserrat (també conegudes com del Salnitre), la trobem emplaçada a Collbató, i és la única que permet un passeig subterrani de 400 metres de llargada gaudint d’acondicionament turístic. ​La mateixa Cova ha respost als noms de Coves de Montserrat, Coves del Salnitre i Coves de Collbató al llarg de la història, i actualment els tres noms conviuen, prenent el de Coves de Montserrat com a nom comercial.

L’ermita de la Salut de Collbató

L'ermita de la Salut de Collbató

A part de les coves l’ermita de la Salut s’ha convertit en una bonica icona del municipi. Situada al camí de les Coves del Salnitre l’ermita data de la segona meitat del s. XIX i fou reconstruïa el 1936-1939. D’estil neogòtic, presenta una planta rectangular i sostre a dos vessants.

Consulteu les visites guiades a Collbató medieval i la ruta de l’oli amb el Centre d’interpretació del Molí de l’oli. Collbató forma parc del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.

Més informació

*fotos del Baix Llobregat i Collbató

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat