Què fem?

Motxilla per a naturistes del Jardí Botànic

  1. Home
  2. »
  3. Motxilla per a naturistes del Jardí Botànic
adreça:
Carrer Doctor i Font Quer, s/n - Barcelona Barcelonès (el)

 

 

 

 

A la Motxilla per a Naturalistes del Jardí Botànic de Barcelona trobareu diverses propostes per conèixer el Jardí des de diferents mirades, amb el suport de materials sorprenents. El Jardí té moltes cares amagades, descobriu-les al vostre ritme, sense presses, fent les propostes que us vinguin de gust i deixant per un altre dia les que vulgueu. Podeu decidir lliurement quan voleu  acabar el recorregut, quines són les activitats què voleu fer o en quin ordre. L'activitat és gratuïta amb el preu de l'entrada.

 

Motxilla per a naturistes del Jardí Botànic

  • Inscripcions: Aquesta motxilla la trobareu disponible a les taquilles dins l’horari d’obertura del Jardí
  • Adreçat a: Públic general i familiar amb infants a partir de 5 anys
  • Preu: gratuït, inclòs en el preu de l’entrada.

motxilla per a naturistes jardi botanic

veure el mapa en pdf i llegir els reptes que cal resoldre AQUÍ

Amb la Motxilla per a Naturalistes,podreu descobrir el Jardí Botànic de Barcelona i el seu patrimoni natural d'una manera diferent, especial i atractiva. L'activitat està pensada per a públic adult i famílies amb infants entre 5 i 12 anys. Dins de la motxilla us proposaran  diversos reptes o jocs de pistes per conèixer el Jardí Botànic des de diferents mirades. Les propostes estan pensades per a què feu les que us vinguin de gust, lliurement, al vostre ritme, sense obligacions ni presses. La Motxilla per a Naturalistes sempre està disponible, podeu tornar al Jardí en diferents moments i fer aquelles dinàmiques que us hagin quedat pendents.

El llibret naturista del Botànic

En aquest llibret trobareu explicat cada repte, el material que necessiteu i a quin punt de la motxilla el trobareu. S'inclou un mapa amb la ubicació. Podeu demanar la motxilla tantes vegades com vulgueu i anar resolent els reptes quan us vingui de gust. A la motxilla trobareu materials per a les diferents propostes, el Bloc del Naturalista, material per escriure i pintar i una lupa, que podeu utilitzar en el moment que vulgueu.

motxilla per a naturistes jardi botanic
Un cop acabeu l’activitat, podeu endur-vos el passaport i les pàgines del Bloc de Naturalista que heu fet servir. Només us demanem que torneu a desar al seu lloc de la Motxilla del Naturalista tota la resta de materials de l’activitat: els materials de cada repte, la lupa, material d’escriure i pintar, el Bloc del Naturalista, el mapa i el llibret que teniu a les mans.

 

Jardí Botànic de Barcelona

motxilla per a naturistes jardi botanic

veure fitxa del Jardí Botànic

 

Altres llocs d'interès

+ Museu de ciències Naturals de Barcelona

+ activitats familiars

+ Barcelona amb nens

 

 

INSTAGRAM