Com embolicar regals
| |

Com embolicar regals (tots)

Com embolicar regals

Més que mostrar-vos com plegar el paper hem fet un recull d’articles de com embolicar regals de manera divertida. Es tracta, bàsicament, de decorar l’embolcall del paquet i fer-lo encara més atractiu per a qui el rebi. Encara que ens centrem amb regals per a nens trobareu propostes per a totes les edats i gustos. Com que ens agrada moltíssim utilitzar el paper d’embalar natural d’aquests en trobareu forces. També em fet un recull de com embolicar regals de manera més sostenible utilitzant materials que tingueu a casa.

Com que ja sabem que el primer que es veu d’un regal és l’embolcall us proposem diferents maneres de personalitzar-lo. Podeu dibuixar sobre el paper, estampar-hi dibuixos o lletres, enganxar-li petits objectes, gomets, fotos… Els llaços i llaçades també donen personalitat al paquet, en podeu fer amb cordills, llana, cinta o dibuixar-los sobre el paper d’embolicar. Hi a paquets de regals embolicats de manera minimalista, altres que van ben carregats de detalls com caramels, una petita branca o una etiqueta per saber a qui va dirigit. Les etiquetes també son un altre món i en trobareu per a tots els gustos.

Com embolicar regals de manera creativa i divertida

Dins de cada article trobareu moltes opcions per decorar i embolicar regals.

+ maneres d’embolicar al taulell Pinterest

Instagram totnens

 

Al Pinterest trobareu més propostes de com embolicar paquets de regals de manera divertida. Personalitzeu el vostre regal per així donar una doble sorpresa a qui l’ha de rebre.

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *