| | |

pedres decoratives de vidre per jugar

 totnens-marieta-pedres-vidre0Avui farem servir aquestes pedres decoratives de vidre per jugar per fer dues manualitats molt diferents però que bàsicament consisteixen en el mateix, enganxar un paper o un plàstic adhesiu a la part de sota de cada pedra per què amb la seva transparència puguem veure divertides marietes o pedres de colors amb missatges o frases inacabades. Per fer aquestes manualitats cal que feu servir només les pedres transparents ja que si agafeu les de colors no es veuran de manera clara ni les marietes ni les lletres.

pedres decoratives de vidre per jugar, escriure un missatge

totnens-joc-lletres-pedres-vidre1veure tutorial

totnens-joc-lletres-pedres-vidre2

Per fer aquesta manualitat per jugar us caldrà, evidentment, pedres de vidre transparent i, com podeu veure en el tutorial que us hem enllaçat, paper adhesiu que es pugui imprimir. Per fer més divertit el joc podeu escriure missatges, frases que cal acabar, instruccions per fer… convertint-lo en un joc aleatori i una mica esbojarrat (p0sa’t un barret, pintar una lluna a la galta, posat un mitjó a la mà…). Depenent de l’edat dels nens als quals va dirigit el joc també podeu escriure operacions matemàtiques o temes del que voleu parla.

Com fer creatives marietes amb pedres de vidre

totnens-marieta-pedres-vidre1veure tutorial

totnens-marieta-pedres-vidre3

podeu fer parelles i jugar a buscar-les.

Per fer aquestes creatives marietes amb pedres de vidre us calen diferents dissenys de papers de colors, a ratlles, amb flors, sanefes, dibuixos petits, colors llisos… si no en teniu papers variats o voleu ser encara més creatius sempre podeu fer vosaltres els dissenys amb retoladors. Com podeu veure en les fotos, si voleu ressaltar les ratlles o qualsevol altra element podeu repassar-lo amb retolador, d’aquesta manera guanyarà en efecte visual. No us oblideu d’enganxar-lis els ulls!

 

Caixes per guardar les manualitats de pedres de vidre

totnens-marieta-pedres-vidre2Podeu fer servir una caixa bonica que tingueu per casa o…

totnens-marieta-pedres-vidre5

… decorar un pot amb cinta washi tape.

 

Bona feina !!!

+ Fem i Juguem !

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *