exposicions per anar amb nens

Les exposicions per a tota la família formen part de les activitats i oci familiar. La majoria estan pensades per a tots els públics. Això sí, les que us portem acostumen a incloure temàtiques, activitats i presentacions pensades i adreçades a públic infantil. En general son participatives, ja sigui per incloure elements interactius o jocs que els nens poden realitzar fàcilment. Les exposicions que us portem son bàsicament temporals i es troben en bona part, exposades en algun museu.

En aquest apartat també hem inclòs exposicions itinerants com Legos, dinosaures o alguna altra que trobem atractiva per anar amb els nens. Les exposicions de Playmobil les trobareu a l’apartat de Fires de Playmobil on en un mapa podreu veure bon part de les fires delc clics del país.

Exposicions per anar amb nens

Observacions: de moment hem mantingut els articles de les exposicions temporals ja finalitzades. El motiu és tenir la informació com a recordatori dels espais que de manera regular van presentant exposicions temàtiques. Mirarem de posar-nos al dia tan bon punt tinguem la informació i la proposta ens resulti interessant per mostrar-la al web.

Si voleu més propostes consulteu l’apartat general d’Oci en família on trobareu fires, festes i espectacles.

Recordeu: per temes del Covid-19 cal consultar les mesures sanitàries que els diferents esdeveniments tenen. Aforaments limitats, horaris especials… o els requeriments que s’han de prendre en cada moment.