Activitats estiu
fires playmobil

Fires Playmobil i Lego

Fires Playmobil i Fires Lego- Som uns apassionats dels clics. Motiu per al qual mirem de portar-vos les diferents fires de Playmobil d’arreu del Catalunya. A la fitxa podreu veure el cartell, les dades bàsiques com les dates, preu i localització. Sempre que tinguem informació extra us la posarem, igual que l’enllaç per obtenir-ne més. La base de les fires són els diorames i algunes disposen de parades de venda. Hi ha fires que es complementen amb jocs tradicionals amb figures Playmobil, tallers i photocall. La recerca del clic amagat és també un atractiu afegit. Ara també us portem les Fires Lego, ja sigui les que es fan combinades amb Playmobil o les que es fan únicament amb les petites peces de colors. Us deixem el Calendari Fires Playmobil i Lego, a la nostra AGENDA les teniu classificades per dates i municipis.

Si us interessa coses fetes amb els clics podeu consultar els post que hem etiquetat com a Especial Playmobil. Hi trobareu complements decoratius, gelats especials, boles de neu… n’anirem afegint. Trobareu tots els enllaços al final de la relació de fires. També anirem incloent un Especial Lego!

Calendari de Fires Playmobil i Lego

Fires Playmobil i Lego de Catalunya

Especial Playmobil – Especial Lego

Especial Playmobil – Aquí hi trobareu manualitats que podeu fer amb els clics, ja sigui complements per jugar o decorar. També s’incorporen curiositats o coses originals que podeu fer amb els ninos.

Us agraden els cartells de les fires? Nosaltres fa temps que els anem recollint al nostre taulell de Pinterest. AQUÍ els podeu veure tots.

 

INSTAGRAM