Fires Playmobil – Som uns apassionats dels clicks. Motiu per al qual mirem de portar-vos les diferents fires de Playmobil d’arreu del territori. A la fitxa podreu veure el cartell, les dades bàsiques com les dates, preu i localització. Sempre que tinguem informació extra us la posarem, al igual que l’enllaç per obtenir més informació. La base de les fires són els diorames i algunes disposen de parades de venda. Hi ha fires que es complementen amb jocs tradicionals amb figures Playmobil, tallers i photocall. La recerca del click amagat és també un atractiu afegit a la fira.

Si us interessa coses fetes amb els clics poeu consultar els post que hem etiquetat com a Especial Playmobil. Hi trobareu complements decoratius, gelats especials, boles de neu… n’anirem afegint. Trobareu tots els enllaços al final de la relació de fires.

Fires Playmobil de Catalunya

Especial Playmobil –

Especial Playmobil – Aquí hi trobareu manualitats que podeu fer amb els clics, ja sigui complements per jugar o decorar. També s’incorporen curiositats o coses originals que podeu fer amb els ninos.