Fires Playmobil – Som uns apassionats dels clicks. Motiu per al qual mirem de portar-vos les diferents fires de Playmobil d’arreu del territori. A la fitxa podreu veure el cartell, les dades bàsiques com les dates, preu i localització. Sempre que tinguem informació extra us la posarem, al igual que l’enllaç per obtenir més informació. La base de les fires són els diorames i algunes disposen de parades de venda. Hi ha fires que es complementen amb jocs tradicionals amb figures Playmobil, tallers i photocall. La recerca del click amagat és també un atractiu afegit a la fira.

Si us interessa coses fetes amb els clics poeu consultar els post que hem etiquetat com a Especial Playmobil. Hi trobareu complements decoratius, gelats especials, boles de neu… n’anirem afegint. Trobareu tots els enllaços al final de la relació de fires.

Fires Playmobil de Catalunya

Carregant el mapa, espereu ...

Especial Playmobil –

Especial Playmobil – Aquí hi trobareu manualitats que podeu fer amb els clics, ja sigui complements per jugar o decorar. També s’incorporen curiositats o coses originals que podeu fer amb els ninos.