Des del 2016 que no fèiem un repàs de les excursions més llegides al portal. Aquests any, però, ens ha vingut de gust fer una llista de les 10 rutes més visitades del 2019 a totnens. Només ha coincidit una sortida, la bonica i curiosa ruta del Bosc Pintat de Poblet, la resta són novetats. Novetats, però, que molts de vosaltres coneixeu, i ens agradaria saber que en alguns casos, gràcies a nosaltres.

Aprofitem, una vegada més, per donar-vos les gràcies per seguir-nos i per fer d’aquest espai un punt de partida per sortir i descobrir el país. Activitats, excursions, parcs infantils, zones de lleure… per gaudir en família pel territori.

Us deixem els 10 articles més llegit de totnens de la part del blog.

Les 10 rutes més visitades del 2019 a totnens

Ens agrada la llista per dos motius; perquè els feu vosaltres amb les consultes i perquè es tracta de rutes repartides pel territori, destacant-ne 3 dels Vallesos. L’ordre del llistat és el de més a menys visites rebudes.

més sortides populars del 2019

Tanquem la dotzena de sortides amb Els gorgs de la Febró i, pràcticament empatats, la ruta de la riera d’Arbúcies i el bosc de les Bruixes. En aquest llistat no hem inclòs els articles on agrupem diferents sortides i que podeu trobar a la guia.

rutes per comarques