baner cavatast

Què fem?

Bosc encantat d’Òrrius

  1. Home
  2. »
  3. Bosc encantat d’Òrrius
adreça:
La Roca del Vallès Vallès Oriental (el)

 

 

 

El Bosc Encantat d'Òrrius és un indret misteriós i enigmàtic. Una excursió que es converteix ena una aventura per fer-la amb nens. Cal buscar les enormes figures de pedra que hi ha dins els bosc. Trobareu el popular i espectacular elefant d'Òrrius o l'indi o el maori? La recerca despertaran la seva curiositat i imaginació. El lloc no està senyalitzat, per tant, cal anar buscant les pedres pel bosc, tot un al·licient afegir a la sortida. Encara que rep el nom del municipi d'Òrrius el bosc pertany a la població de La Roca del Vallès.

 

totnens-bosc-encantat-orrius0

Bosc encantat d'Òrrius. Com arribar-hi

Cal anar per la carretera C352 direcció a Òrrius i seguir per la BV5106. A l'alçada de la masia de Ca l'Argent (a l'altra costat de la carretera) i, en el punt quilomètric 2, surt un camí de terra, agafeu-lo. Aproximadament a uns 200m es pot deixar el cotxe en una esplanada. Heu d'anar direcció al bosc.
No hi ha indicador per tant, l'excursió per dins el bosc encantat d'Òrrius es converteix en tota una "aventura" per descobrir el conjunt de pedres tallades. Les figures es troben a prop de la carretera, amagades entre la vegetació.

Ruta prehistòrica de Can Gol

Molt a prop i també a La Roca del Vallès teniu la ruta, més llarga i senyalitzada de Ruta prehistòrica de Can Gol. Si us heu quedat amb ganes de més us hi podeu acostar.

 

 

 

 

 

INSTAGRAM

 

 

Save

Save

Save

Save

etiquetes: