Les sortides més visitades del 2016 a totnens
|

Les sortides més visitades del 2016 a totnens

Les sortides més visitades del 2016 a totnensDesprés de veure els diferents resums i reculls de l’any de diaris i blogs ens hem decidit a fer el nostre. En aquest post hem recollit les 5 sortides més visitades del 2016 a totnens. Excursions i rutes per fer en família que hem anat publicant al nostre directori del mapa de sortir amb nens. Com podreu veure la majoria són reculls de rutes i sortides agrupades segons temàtiques. Parcs infantils amb tobogans gegants, excursions a la muntanya per la tardor o un súper resum de sortides al Montseny amb nens. Destaquen dues sortides individuals: el Bosc pintat de Poblet i el Bosc Encantat de Gurb. Dues sortides que tenen l’encant de compartir bosc, itinerari i elements especials com són els bolets pintats als arbres o les figures de fusta.

Des de l’equip de totnens us desitgem bona entrada d’any

i

Bones rutes !!!

 

5 parcs amb tobogans gegants per anar amb els nens

5 parcs amb tobogans gegants per anar amb els nensEls 5 parcs amb tobogans gegants per anar amb els nens tenen més elements infantil, zones amb gronxadors, fonts, zones esportives… i n’hi ha amb un amb una petita àrea de pícnic. Per lliscar millor porteu un tros de cartró !

 

Excursions de tardor amb nens (1)

Excursions de tardor amb nens (1)

Excursions de tardor amb nens (1). Us hem fet un petit recull d’algunes excursions al bosc. Les hem separades per comarques perquè us sigui més fàcil de situar en el mapa. En el cas del Montseny hem agrupat 3 sortides que també pode trobar a la web del Parc Natural del Montseny.

 

El bosc pintat de Poblet, ruta micològica amb nens

El bosc pintat de Poblet, ruta micològica amb nens. En el bosc pintat de Poble podreu descobrir la singular ruta del bosc de Castellfollit a la població de Vimbodí i Poblet. Una ruta micològica on els bolets i també els arbres en són els protagonistes. Què fer amb nens dins el fabulós bosc de pinassa? buscar bolets pintats als arbres que es dibuixen segons us col·loqueu en una visual concreta. Així, anar al el bosc pintat de Poblet, és una singular i divertida manera de convertir-se en caçadors de bolets i descobrir una part del Parc Natural de Poblet .

 

Excursió en família: El Bosc Encantat de Gurb

resum2016

Excursió en família: El Bosc Encantat de Gurb. El Bosc Encantat de Gurb tot resseguint el torrent del Sitjar, un indret ombrívol i bonic. Endinseu-vos dins el bosc i busqueu les boniques figures fetes de fusta de diferents animals, passeu pels ponts de fusta, busqueu el drac, els gnoms, la guineu, la tortuga, el teixó… o descobriu la singularitat de les casetes de fusta per als ocells que hi ha penjats als arbres com la caseta del Piu-Piu o la tetera.

 

Només n’hem seleccionat 5 però també volem destacar les els resum de

Sortir amb nens amb cotxet. Rutes per fer en família.

5 parcs amb trenet per anar amb nens (1)

Guia sortim en família

 

Bones rutes !!!

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *