Parcs amb tobogans gegants per anar amb els nensAvui fem un repàs a 5 parcs amb tobogans gegants per anar amb els nens. Som del parer que quant es visita una població s’ha de passar pel seu parc infantil. Sobretot quant es va amb nens petits. Es una excusa perfecte per relaxar-se, passar una bona estona i aprofitar per berenar o prendre alguna cosa. En la majoria hi ha algun element estrella: un tobogan especial, una fantàstica tirolina, un gronxador, un laberint… A vegades  un disseny atractiu o el tipus de mobiliari infantil són el que els fa especialment atractius. En general disposen d’elements per a nens de diferents edats: zones amb gronxadors, fonts, zones esportives, sorrals… i n’hi ha amb un amb una petita àrea de pícnic o servei de bar.

 

Per lliscar millor porteu un tros de cartró o un plàstic dels gruixuts !

 

Parcs amb tobogans gegants per anar amb els nens.

tobogans gegants i especials

Consulteu tots els tobogans gegants de totnens per municipis.

 

Hi ha ocasions que un bon parc infantil és el reclam i l’excusa perfecte per visitar una població. Sortir amb nens per passar el dia fora.

La majoria de poblacions tenen un o més parcs infantils. N’hi ha que per les característiques de la zona, l’espai que ocupen o el seu disseny els fan especialment recomanables. Hi ha parcs amb mobiliari infantil de fusta, altres incorporen zones per practicar esport, taules de ping-pong, pistes skaters… N’hi ha amb zones per als més petits amb gronxadors i sorrals. A nosaltres ens agraden la majoria de parcs infantils que hi ha a les poblacions. De fet, el parc infantil i la manera de cuidar-lo diu molt de la població.

Si coneixeu un parc infantil interessant per visitar i no el tenim en la nostra selecció de parcs i jardins ens agradaria que ens el recomanéssiu. No ha de ser necessàriament un súper parc, a vegades un parc petit però ben fet i cuidat té tots els atractius que un nens vol.

 

 

Parc de la Serreta – Rubí

Parcs amb tobogans gegants per anar amb els nens

Parc de la Serreta – Rubí (Vallès Occidental) El parc és un dels més grans del municipi i el primer que incorpora jocs i activitats inclusives. Compromès amb el medi ambient està dissenyat des de l’òptica de la sostenibilitat. per això s’utilitzen materials reciclats o reciclables sempre que sigui possible. Estèticament és força atractiu, gràcies als colors dels diferents elements de la zona infantil.

Parc de Diagonal Mar – Barcelona

5 parcs amb tobogans gegants per anar amb els nens

Parc de Diagonal Mar – Barcelona (Barcelonès) És un espai immens, assolellat, obert i accessible, on l’aigua d’un gran llac comparteix protagonisme amb turons coberts de gespa, una vegetació exuberant i uns tobogans gegants de diferents mides que són el gran atractiu per als nens de totes les edats.

Parc de la Solidaritat – Esplugues de Llobregat

5 parcs amb tobogans gegants per anar amb els nens

Parc de la Solidaritat – Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) El parc disposa de diferents zones per poder practicar esports, zones de passeig, àrees infantils per a diferents edats. Cal destacar els tobogans gegants que permeten baixar a diferents nivells del parc, es troben ubicats en una mateixa àrea però separats perquè els nens de diferents edats no es molestin alhora de jugar.

Parc Turó de Can Mates – Sant Cugat del Vallès

5 parcs amb tobogans gegants per anar amb els nens

Parc Turó de Can Mates – Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)  Es tracte d’un parc de grans dimensions on els nens poden gaudir de diferents espais per jugar. El parc està dividit en zones o nivells que segueixen la tipologia irregular del terreny i on s’hi han instal·lat equipaments per a totes les edats.

Parc de la Serreta – Cardedeu

5 parcs amb tobogans gegants per anar amb els nens

Parc de la Serreta – Cardedeu (Vallès Oriental) Dels parcs que hi ha a la població el Parc de la Serreta és l’àrea verda més extensa de Cardedeu. Es va inaugurar l’any 2009 i s’escampa pel turonet que delimita el poble per la cara sud-oest. Hi trobareu llargs tobogans, espais verds en diferents nivells i sovint s’hi convoquen volades d’estels.

 

Sortir amb nens és també visitar els Parcs i zones verdes i conèixer poblacions.

 

+Parcs i Jardins a totnens

+ parcs amb tobogans gegants

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save