totnens-sortides-parc-trenet000A

5 parcs amb trenet per fer una sortida amb els nens. Avui us convidem a fer una volta per un petit recorregut d’alguns dels parcs i jardins que disposen d’un circuit de trens en miniatura per poder-hi pujar amb els nens. Tots els parcs que us hem portat disposen de diferents equipaments per fer la sortida encara més complerta i atractiva. Hi podeu trobar una zona infantil amb gronxadors per a nens de diferents edats, camins per fer recorreguts amb bicicleta o caminant, bancs i zones d’ombra per descansar, zones d’aparells d’exercicis, espais per fe actuacions, alguns disposen de zona de pistes esportives o àrea de pícnic per si us voleu quedar a berenar, dinar, sopar… Consulteu els enllaços dels 5 parcs amb trenet per anar en família que us hem portat podreu veure la seva ubicació i el ventall d’activitats que alguns tenen programades.

Els 5 parcs amb trenet per anar amb els nens resulten una excusa perfecte per passar un dia diferent. En el post visitarem el Parc de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú i si fa bo podreu aprofitar per anar a la platja, de Reus podreu descobrir el Parc del trenet i passar entremig de l’aigua del seu estany, del Vallès Occidental podeu descobrir el trenet del Parc Catalunya de Sabadell o viatjar fins el tren de Vallparadís de Terrassa. Finalment del Baix Llobregat  us hem portat el Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat.

La majoria de circuits de trens funcionen gràcies a diferents associacions d’Amics del Ferrocarril.

Bon viatge!!!

Al final del post teniu TOTS els circuits de trens i parcs amb trenet per municipis.

5 parcs amb trenet per anar amb nens… i més

Parc Ribes Roges – Vilanova i la Geltrú

Parc Ribes Roges (Vilanova i la Geltrú – El Garraf) Es tracte d’un parc obert que s’allarga paral·lel a la platja de Ribes Roges. El parc disposa de l’atractiu afegit d’estar arran de platja, aspecte que li dóna un aire especial, tant per anar-hi a l’estiu com en qualsevol altre època de l’any. Disposa de moltes zones d’arbres que ajuden a donar ombra a l’estiu. Al parc hi ha la  Torre de Ribes Roges, on l’artista Josep Guinovart ha recreat la seva interpretació del món mariner.

 

Parc del trenet- Reus

Parc del trenet – Parc de la Misericòrdia (Reus – Baix Camp) Un bonic tren  en miniatura on gairebé cada diumenge hi sol circular algun dels trens de l’associació. Actualment el tren disposa d’un nou i traçat que s’allarga fins els 1.000 metres de recorregut tot passant per la zona enjardinada o circular entremig de les aigües de l’estany al costat del sortidor.

 

Parc Vallparadís – Terrassa

Parc Vallparadís (Terrassa – Vallès Occidental) El trenet és una dels molts atractius que podeu trobar al parc. Els més de 395.000 m2 de zona verda l’han convertit en un dels parcs urbans més grans de Catalunya que s’allarga en gairebé en 3’5 quilòmetres. El Parc és centre i escenari de nombroses activitats lúdiques i culturals multitudinàries entre les quals destaca el ja consolidat Pícnic Jazz, en el marc de la programació del Festival de Jazz de Terrassa.

 

Parc de Catalunya – Sabadell

Parc de Catalunya (Sabadell – Vallès Occidental) Es tracte d’una amplia zona verda plena d’arbres, parterres i gespa on poder passejar i practicar esports en família. El parc es troba situat al davant de la zona comercial amb El Corte Ingles i les galeries comercials Padock, també hi trobareu una oferta variada en restauració.Descobriu els itineraris del parc a la fitxa.

Parc Can Mercader – Cornellà de Llobregat

Parc Can Mercader (Cornellà de Llobregat – Baix Llobregat) L’avinguda dels Plàtans, a l’entrada del Parc, és el seu eix principal i el travessa de sud a nord  i configura, amb els camins que la creuen, un seguit d’espais i ambients per a diferents usos. A la part més baixa hi ha la gran esplanada on podeu trobar la zona de jocs infantils i el trenet per poder-hi donar una volta. Pujant una mica hi ha el llac, els jardins i la glorieta i tot un seguit de camins per passejar. El parc també disposa d’una zona esportiva on està ubicada la piscina municipal.

 

 

 

Save

Circuits de trens, exposicions i museus de trens… a totnens

Us deixem la relació de tots els parcs amb trenent on tenim fitxa. També hem inclòs els circuits de maquetes, exposicions i museus. Podeu veure més informació AQUÍ.

 • TOTS
 • Sabadell
 • Vilafranca del Penedès
 • Barcelona
 • Les Franqueses del Vallès
 • Cornellà de Llobregat
 • Terrassa
 • Palau-solità i Plegamans
 • Reus
 • Cassà de la Selva
 • Vilanova i la Geltrú
 • El Masnou
 • Vallcebre
 • Callús
 • La Pobla de Lillet
 • Vall d'Aro
 • Fornells de la Selva
 • Salou
 • Riudecanyes
 • Santa Eugènia de Berga
 • Móra la Nova

Parcs i jardins del Masnou

3 parcs i jardins de El Masnou

El Petit Món d’AXA Tarrada

cal reserva / gratuït

Parc de Catalunya a Sabadell

zona de lleure per a tota la família

El Carrilet de Reus a Salou

antic tren

Parc Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú

parc amb trenet a tocar la platja

Tren del Ciment i Museu del Ciment

tren i museu de ciment

Museu del Ferrocarril a Móra la Nova

trens !

Parc del Castell de l’Oreneta a Barcelona

bosc dins de Barcelona

Petit Tren de les Mines de Vallcebre

tren miner

Tren de Palau al Parc de l’Hostal del Fum

circuit de 3,1Km

Carrilet de Vilamanya de Riudecanyes

trenet i zona pícnic

Ecorail del Cardener

pedalant per la via

Parc Can Mercader a Cornellà de Llobregat

zona de lleure

Parc Vallparadís a Terrassa

activitats familiars a l’aire lliure

Tren Petit de Fornells de la Selva

circuit tripulat de trens

Tren Petit a Cassà de la Selva

exposició del Tren Petit

Parc de la Misericòrdia de Reus

Parc del trenet

Màgic Món del Tren

maquetes i col·leccionisme

Museu del Ferrocarril de Catalunya

un viatge a través del temps

Trenet Vall d’Aro al Parc de l’Estació de Castell d’Aro

circuit 5″ i exposició de la màquina Nº5

Circuit de trens a Cal Gavatx

circuit trens miniatura i maquetes