Què fem?

El Petit Món d’AXA Tarrada

 1. Home
 2. »
 3. El Petit Món d’AXA Tarrada
adreça: Carrer d’Igualada, 36
adreça:
Vilafranca del Penedès Alt Penedès (l')
reserva: cal reservar la visita
horari: dissabtes al matí

 

 

 

A partir del mes de maig del 2019 s'ha obert al públic l'exposició El Petit Món d’AXA Tarrada. L’exposició, ubicada al centre de Vilafranca del Penedès en un espai de més de 200m2 en el mateix edifici de l'Asseguradora AXA. La passió de Joan Tarrada pel maquetisme l'ha dut, durant més de 40 anys, a anar col·leccionant miniatures i reproduccions. Ara, obre les seves portes al públic en visites guiades i gratuïtes dissabtes al matí. Cal concertar la visita.

 

El Petit Món d’AXA Tarrada a Vilafranca del Penedès

El Petit Mon d’AXA Tarrada

L'exposició ocupa el segon pis de l'Asseguradora Axa al mateix centre de Vilafranca en un espai de 200m2.

Està format per:

 • més de 3.600 miniatures de més de 40 col·leccions que abracen des de vaixells de pesca i velers fins a camions amb reproduccions reals dels remolcs.
 • reproduccions de naus d'Star Wars
 • personatges més emblemàtics del Senyor dels Anells
 • reproduccions de cotxes de Fórmula 1, la mítica motocicleta Vespa, vehicles de ral·lis, Porsches o automòbils històrics, entre molts d’altres. avions de combat... ue permeten recórrer la història del motor del segle passat.
 • reproduccions de trens elèctrics a escala H0 i miniatures amb diferents elements motoritzats.
 • disposa d'una maqueta interactiva on els més petits, sempre acompanyats d’un adult, podran accionar els mecanismes motoritzats prement diferents botons.

El Petit Món d’AXA Tarrada també està obert als grups escolars, qui podran aprendre història tot divertint-se a través de col·leccions de miniatures de cavallers de l’Edat Mitjana, les cavallaries napoleòniques o reproduccions dels déus egipcis amb figures d’una gran precisió i realisme.

 

Cal reservar la visita

El Petit Món d’AXA Tarrada

 • Reserveu la visita amb antelació a la seu d’AXA Tarrada Assegurances, al Carrer d’Igualada, 36 de Vilafranca del Penedès.
 • L’exposició és gratuïta i les visites guiades en grups d’entre quinze i vint persones es realitzaran els dissabtes al matí. La visita té una durada aproximada de 40 minuts.

 

A partir d'ara cada vespre a les 20 h es posa en marxa una maqueta de tren instal·lada a peu de carrer de la seu de l’asseguradora.

 

*informació elaborada a partir de les notícies Magazíne del Penedès el caragol i Eix Diari del Penedès

 

Altres llocs d'interès

Parc dels Talls - Vilobí del Penedès
Camí del Vi o Winewalk de Vilafranca del Penedès

Alt Penedès amb nens

+ circuits / parcs / museus amb trenets per visitar amb nens