reutilitzant envasos de plàstic
| | | |

les creacions artístiques de David Edgar

reciclar Plastiquarium David Edgar totnens8

Les creacions artístiques amb plàstic reciclats donen com a resultat excel·lents figures. Només cal una bona dosi de creativitat i paciència per anar configurant objectes o animals a partir de reciclar envasos i d’ampolles de plàstic. Avui us mostrem les creacions artístiques de David Edgar amb un recull de la seva galeria creativa de Plastiquarium. Creacions fetes exclusivament al reciclar envasos buits dels que s’utilitzen a casa.

les creacions artístiques de David Edgar, plastiquarium

En el món creatiu de David Edgar els plàstics semblen prendre vida, colors i peces s’uneixen donant forma a animals que podrien estar trets de la natura. Us atreviu a fer un peix o qualsevol altre animal?

A Plastiquarium hi trobareu una col·lecció de cares i animals fets a partir de reciclar diferents envasos, avui, però, només us hem portat una mostra d’animals aquàtics que, com podeu comprovar, semblen trets de la prehistòria. Per fer les seves creacions cal reciclar envasos de xampú, de detergents,  reciclar envasos de plàstic de mides i colors diferents… qualsevol envàs de plàstic us pot anar bé.

Reciclar envasos: els creatius peixos de Plastiquarium

reciclar Plastiquarium David Edgar totnens9
reciclar Plastiquarium David Edgar totnens3
reciclar Plastiquarium David Edgar totnens7
reciclar Plastiquarium David Edgar totnens5
reciclar Plastiquarium David Edgar totnens2

Ens ha estat difícil escollir els peixos de la col·lecció de David Edgar. Reciclar envasos de plàstic de detergent, ampolles de xampú o qualsevol altre petit envàs i retallar-lo, enganxar-lo per aparèixer un peix sembla quasi màgia. Recordeu fer servir els taps de plàstic, són la gràcia dels ulls.

Serps marines amb envasos reciclats de David Edgar

reciclar Plastiquarium David Edgar totnens4

Per fer aquestes serps marines o anguiles s’han reciclat ampolles de plàstic transparents i se les ha emplenat de taps de plàstic per donar encara, més força i cos a aquestes fantàstiques serps reciclades. Aneu guardant les ampolles i taps per fer i complir les creacions artístiques de David Edgar.

Animals aquàtics fets amb envasos reciclats

reciclar Plastiquarium David Edgar totnens1
reciclar Plastiquarium David Edgar totnens6

La gràcia d’aquest animals fets amb envasos reciclats és que no tenen perquè ser calcats de la realitat. Els colors, les formes dels plàstics poden determinar l’aspecte de l’animal o de l’objecte que feu. En tot cas aquests crancs marins fets amb envasos de plàstic reciclat tenen un aspecte entre futurista i prehistòric.

Bona feina!!!

+Manualitats material reciclat

SaveSave

INSTAGRAM

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *