| |

cosim animals de roba i botons

totnens-manualitats-cosir-monstres1

Si us agrada cosir o encara que no tingeu massa traça mireu simpàtics animals de roba 0 mini monstres us hem portat. En teniu un bon catàleg per agafar de model. Aquestes creatives, divertides i simpàtiques figures de roba no semblen massa complicades de fer. Tenen l’avantatge de ser singulars i es poden adaptar al vostre estil o habilitat cosidora. Així els podeu anar creant segons la traça o els retalls de roba que disposeu. Us hi animeu? Avui cosim animals de roba i botons i algun monstre despistat ben eixerit.

 

Cosim animals de roba i botons

Els nens us poden ajudar, dibuixant un disseny, escollint els estampats de la roba, triant els botons o decidint com fer les diferents parts de la cara. Segons l’edat també poden fer algunes puntades amb el fil i l’agulla. Mireu que els més petits també participin.

totnens-manualitats-cosir-monstres3

Busqueu retalls de roba o alguna peça vella que ja no us poseu. Si feu servir més d’un retall aleshores us tocarà cosir més. Trieu botons per als ulls, grans, petits, iguals o diferents, això no té massa importància. La boca i les dents, si en tenen, les podeu fer amb fil i, si teniu ganes de cosir poden estar fetes de retalls de roba d’un altre estampat.

totnens-manualitats-cosir-monstres2+info Dushky

En aquest post de com cosir un mini elefant de butxaca  us mostrem en forma de tutorial com fer el ninot de roba amb el farciment. El podeu prendre com a model, la base és pràcticament la mateixa. Aquest ninots de roba tenen una petita cinta cosida per poder-los penjar.

Si creeu el vostre ninot, monstre o animal de roba i ens el voleu ensenyar, en envieu-nos una foto i l’afegirem a la col·lecció.

 

Bona feina !!!

+ cosir i teixir amb nens

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat