baner tram baix

Què fem?

Bosc inundat del Cosmo Caixa

  1. Home
  2. »
  3. Bosc inundat del Cosmo Caixa
adreça: c/ Isaac Newton, 26
adreça:
Barcelona Barcelonès (el)
preu activitat: entrada gratuïta menors de 16 anys
horari: de dilluns a diumenge i festius, de 10h a 20h

 

 

 

 

El bosc inundat del Cosmo Caixa representa un fragment de la selva amazònica brasilera, un ric i fràgil ecosistema que conté autèntics tresors mediambientals i científics. Quan hi entris, trobaràs col·leccions d'insectes i llavors d'aquesta zona, i una sèrie d'il·lustracions, manuscrits i recursos multimèdia que et donaran pistes per comprendre el més important d'aquest complex i sorprenent ecosistema.

 

 

Bosc inundat del Cosmo Caixa, un fragment de l’Amazònia

bosc inundat del Cosmo Caixa

En aquest tros de selva tropical de mil metres quadrats podràs descobrir algunes de les espècies més representatives de l’Amazones: caimans, formigues, boes, peixos, ocells tropicals i plantes.

Quan hi entris, trobaràs col·leccions d'insectes i llavors d'aquesta zona, i una sèrie d'il·lustracions, manuscrits i recursos multimèdia que et donaran pistes per comprendre el més important d'aquest complex i sorprenent ecosistema.

Frondós, càlid i molt poblat: en aquest trosset de selva, hi viu un centenar d'espècies, entre plantes, invertebrats, peixos, amfibis, rèptils, aus i mamífers. A l'interior podràs observar les formigues talladores de fulles, sentiràs com piula l'ocell sol i contemplaràs com neden el capibara i el caiman entre la vegetació, en un ambient en el qual cada quinze minuts cau una pluja tropical.

 

Més espais del Cosmo Caixa

Encara que nosaltres en hem centrat en l'espectacularitat del Bosc inundat al Cosmo Caixa hi passen moltes més coses.

  • Activitats familiars: consulteu temes, horaris i disponibilitat.
  • Sala Univers: Endinsa’t en la nova exposició permanent de CosmoCaixa i descobreix el cosmos i la seva evolució des del big-bang fins ara.
  • El mur geològic: està format per set grans peces reals originades per processos geològics diferents, que han contribuït a modelar l’estructura del planeta.
  • Lab Math: proposa jocs, puzles, laberints, endevinalles i tota mena de reptes perquè posis en marxa el teu costat positiu, lògic i creatiu. Descobriràs com les matemàtiques serveixen per resoldre problemes molt diversos, de manera que són una actitud de vida.
  • ...

També s'hi fan exposicions temporals, conferències i altres actes divulgatius.

 

 

arcelones, excursions i activitats amb nens

 

+ ACTIVITATS BARCELONÈS

+MUSEUS PER VISITAR AMB NENS

 

 

 

Instagram totnens