1. Home
  2. »
  3. Museu de cera de Barcelona
adreça: Passatge de la Banca, 7
adreça:
Barcelona Barcelonès (el)
coordenades: 41.377300 / 2.177290
Club Súper3: Sí, no us deixeu el carnet!
horari: consulteu horaris especials al web (de dilluns a divendres tancat)
obert: de 10:30 a 20:00h

 

 

 

El nou Museu de Cera de Barcelona obre les seves portes convertit en un museu del segle XXI però sense perdre la seva impressionant arquitectura i història. Utilitzant noves tecnologies, figures i escenografies distribuïdes en 28 zones. La visita es pot fer guiada o de manera lliure.

 

 

Museu de cera de Barcelona. La visita

Us deixem la visita que van fer la família de la Isabel des del blog de Pasajes y paisajes (teniu més fotos i explicació). Hi van anar al gener del 2021, un cop el museu ja estava renovat. La visita es pot fer guiada o lliure, en aquest cas s'ha optat per la segona opció.

  • Al vestíbul ja trobareu un parell de figures clàssiques. Com a preludi a la visita que es fa de manera lliure hi trobareu una petita atracció per aquells que no tinguin vertigen. Però cap problema. Seguim.
  • La primera sala que es visita era l'espai que ocupava una càmera cuirassada de seguretat. Actualment us trobareu a uns lladres de bancs molt televisius.
  • Ara toca pujar les escales per accedir a la planta superior. Comprovareu que els castellers hi pugen com millor saben, fent castells. En aquesta primera planta del Museu de Cera de Barcelona trobareu personalitats de la història i la cultura. Figures del món de l'art i la ciència en general. De disciplines com l'astrologia, la cuina, el cinema i la música. Hi ha una sala dedicada a les estrelles de la música. Personatges polítics de pes també es troben en aquestes sales.

sala de terror al museu de cera

  • A la següent planta teniu l'espai dedicat a l'esport amb personalitats de diverses disciplines. En aquesta mateixa planta hi ha el passatge del terror. Els que passeu us trobareu escenes i personatges clàssics del cinema del terror. També hi ha un parell de zones interactives per jugar amb els llums i les imatges on els nens es poden divertir.
  • Finalment s'arriba a la zona de Joc de Trons i Star Wars on us podreu fer les fotos de rigor.

 

 

Més informació general

  • Consulteu els diferents tipus d'entrades, hi ha paquets familiars (dos adults i dos menors).
  • El museu és accessible en tot el seu conjunt, excepte per a dos escenaris que encara no estan adaptats per a persones amb cadira de rodes. Si és el teu cas, en comprar l’entrada selecciona la tarifa Reduïda.

 

Altres llocs d'interès

 

 

 

 

 

etiquetes: