Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Paradox Museum de Barcelona

  1. Home
  2. »
  3. Paradox Museum de Barcelona
adreça:
Plaça d'Urquinaona, 3 - Barcelona Barcelonès (el)
Club Súper3: SÍ (fins l'1 de juny del 2024)

 

 

 

 

Paradox Museum de Barcelona és un espai de creativitat i il·lusionisme. Es tracta d'una experiència lúdica i divertida apta per a tos els públic on es combina el món de la ciència, l'art i la percepció humana. Més de 70 exposicions sorprenents inspirades en paradoxes per poder immortalitzar en una foto creant escenes sorprenentment divertides.

COMPRAR ENTRADES

Paradox Museum de Barcelona

Paradox Museum de Barcelona

L'objectiu de Paradox Museum és crear experiències atractives, divertides i educatives que arribin al cor i la ment dels nostres visitants. Amb més de 70 exposicions sorprenents inspirades en paradoxes. A Paradox Museum es combina el món de la ciència, l'art i la percepció humana, convertint-se actualment en un dels espais més innovadors de la ciutat.

Paradox Museum de Barcelona

Paradox Museum de Barcelona

Passa una estona diferent i descobreix el que creies que encara no podies veure - res té sentit aquí, i tot i així tot és totalment real. Des d'imatges hologràfiques i sales Ames fins objectes impossibles i escultures que desafien la gravetat, el Museu de les Paradoxes és una experiència immersiva i al·lucinant. Sortiràs amb fotos i vídeos tan espectaculars que ningú creurà que no estan inventats.

COMPRAR ENTRADES

+ activitats a Barcelona

 

 

 

 

etiquetes: