Què fem?

Exposició permanent de Charlie Rivel de Cubelles

  1. Home
  2. »
  3. Exposició permanent de Charlie Rivel de Cubelles
adreça:
Plaça del castell, 1 - Cubelles Garraf (el)

plans en familia

 

 

 

 

Exposició permanent de Charlie Rivel de Cubelles està situada a la planta baixa del Castell de Cubelles, just al costat de l'Oficina de Turisme. Hi trobareu el seu vestit vermell, la seva perruca, la seva cadira, la seva guitarra... Col·lecció personal de Josep Andreu i Lasserre, l’universal pallasso català Charlie Rivel (1896-1983). Entre els aspectes més característics de l'artista destaquen, el vestit i la perruca vermella, la cadira i el seu posat mentre deixa anar l'udol que el defineix.

 

Exposició permanent de Charlie Rivel de Cubelles

Des de Plans en família ens aconsellen fer la visita si esteu o aneu per la zona. La visita no dura massa que l'espai és petit però resulta del tot interessant.

Exposició permanent de Charlie Rivel de Cubelles

Si voleu més informació o estar al dia de les activitats que es fan relacionades amb Charlie Rivel podeu consultar el web AQUÍ.

Curiositats sobre Charlie Rivel

Curiositats sobre Charlie Rivel

Us expliquem dues curiositats força singulars del pallasso.

  • La peça més curiosa és un xumet (foto). En començar un espectacle un nen no parava de plorar. Charlie Rivel també va començar a plorar també. El nen va parar. Quan el clown se li va atansar, el nen li va donar el seu xumet perquè el pallasso deixés de plorar.
  • Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer. Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”

 

 

Altres activitats amb nens

+ Garraf amb nens

+ museu amb nens

 

 

INSTAGRAM