4 manualitats d'estiu amb pals de gelat 0

Hem donat una volta per Pinterest buscant alguna manualitat estiuenca. I el resultat son aquestes 4 manualitats d’estiu amb pals de gelat que, malgrat el títol, les podeu fer durant tot l’any. Els hi hem posat el qualificatiu d’estiu ja que tot just ara comencem les vacances. I, amb l’excusa de les manualitats i la calor us pot servir per menjar refrescants gelats de pal. Si compreu una bossa de pals us aconsellem que trieu els de color natural. Així els nens poden allargar la feina pintant amb els colors que més els hi agradin.

4 manualitats d’estiu amb pals de gelat

Les quatre propostes que us portem les hem trobat fent una cerca ràpida a Pinterest. Només hem mirat de no repetir cap proposta entre les manualitats amb pals de gelat que tenim.

Fanalet amb ceres i pals de gelat

fanalet d'estiu(veure font original)

De fanalets ja us n’hem portat algun, com el fanalet de primavera amb flors naturals. Aquest fa servir paper sulfurat de cuinar per tancar cada par del fanalet. Prèviament haureu de ratllar ceres de colors i planxar el full. El toc de planxa és ràpid i fàcil però millor que ajudeu als nens. Podeu fer un fanalet multicolor, cada cara d’un color o un tuti fruiti de tonalitats. Personalitzeu-lo.

Mini teler amb pals de gelat

mini teler amb pals de gelat(veure font original)

En aquesta manualitat la gràcia no està en fer el teler amb quatre pals i fils com a travessers. La part divertida és escollir llanes, fils o cintes de roba per anar-hi teixint. També podeu provar de teixir tires de papers de colors o tires d’un dibuix fet per vosaltres.

Mini caixa dels tresors amb pals de gelat

4 manualitats d'estiu amb pals de gelat 0(veure font original)

Aquesta manualitat és molt similar a algun dels models de menjadores d’ocells que us hem portat. La diferència bàsica és que en aquest ocasió us caldrà fer-hi una tapa.

Escultura amb pals de gelat

4 manualitats d'estiu amb pals de gelat 0(veure font original)

Aquí és on els nens poden expressar la creativitat d’una manera menys pautada. Poden pintar els pals de colors, fent grafismes, tallar-los… un cop ho tenen ben preparat arriba l’hora del muntatge. En l’exemple han fet una escultura tipus mòbil per penjar. I vosaltres quina escultura creareu?

Bona feina!!!

+ manualitats amb pals de gelat

+ activitats d’estiu

INSTAGRAM