fanalet de primavera
| |

Fanalet de primavera amb flors naturals

fanalet de primavera

Bonic fanalet de primavera amb flors naturals fet a partir d’un envàs de llet o suc. La doble gràcia de la manualitat és haver reutilitzat un bric i la delicada decoració amb flors naturals. Si seguiu el post des d’Instagram veureu el pas a pas. Tallar i netejar el bric, fer les finestres, pintar i enganxar els “vidres” amb film adhesiu. Les flors naturals es van enganxant formant composicions o de manera lliure. Una manualitat primaveral efímera ja que les flors segur que es fan malbé. Si voleu podeu utilitzar flors de paper perquè el fanalet us dui més enllà de la primavera.

Fixeu-vos que li han enganxat un cordill per poder-lo penjar. Una altra cosa a destacar és que han pintat el fanalet de color blanc, d’aquesta manera les flors ressalten encara més. A partir d’aquesta idea podeu fer el vostre fanalet de primavera. O decorar-lo amb aires estiuencs, dibuixar-li cuques i bestioles… Hi ha infinitat de possibilitats.

Fanalet de primavera amb flors naturals

Bona feina!!!

En aquest enllaç trobareu activitats com sortides, manualitats o receptes d’inspiració primaveral. Idees plenes de colors on les flors, els insectes, el bon temps es treballen de manera divertida i lúdica.

Idees per com decorar testos pel jardí o balcó amb materials com pots, llaunes o terrissa.

També hem recollit llibres de coneixent que ens parlen d’horticultura, jardineria, guia d’insectes, ocells… per llegir a casa o com a guia per quan sortir a fer un tomb o d’excursió.

Benvinguda primavera

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *