Composicions amb flors naturals

Us deixem un recull d’idees per treballar amb flors naturals. Variades composicions amb flors naturals per decorar tot treballant amb la natura. Es tracta de propostes florals a partir de pètals i fulles de manera creativa. La majoria de propostes estan fetes a partir de flors collides abans que es fessin malbé. Siguin del vostre jardí, balcó o les collides en una excursió. Al tractar-se de flors naturals les propostes son efímeres ja que pètals i fulles acaben marcint. Us pot servir per treballar els colors de la natura i aprendre el nom de les plantes alhora que feu una composició artística i molt visual.

 

Composicions amb flors naturals

Us recordem que per fer aquest tipus de treballs cal ser molt curós amb l’entorn. No colliu flors, plantes o troncs que facin malbé l’indret. Colliu només el que necessiteu sense fer malbé la resta. Si feu servir pètals no fa falta collir la flor més maca. La natura és una font d’inspiració i de recursos, amb respecte es poden fer servir. Un altre dia ja us portarem propostes per tenyir i fer tints amb flors. AQUÍ teniu manualitats amb materials naturals.

Mandales de flors per la finestra

Decoració amb flors naturals

Animals amb flors naturals

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mama’s Den (@mamasden)

Flors naturals per fer corones, taules sensorials…

Entrellaçar flors per fer una corona o una vareta de fada és diferent que fer un ram. Per als més petits una taula sensorial on poder jugar a plantar flors sempre resulta entretingut.

Bona feina!!!

Us deixem el recull d’activitats, lectures i sortides dedicades a la primavera. En tot cas, la majoria, es poden fer durant tot l’any. Ara bé una col·lecció d’insectes de cartolina resulta més atractiva per primavera ja que els podeu veure vius. Treballar amb flors i plantes, gaudir de prats florits o fins i tot receptes a tot color.

Esperem que trobeu idees ben primaverals!