| |

Tècniques per pintar amb un corró

En el post d’avui us mostrarem diferents tècniques per pintar amb un corró. D’entrada, però, caldrà especificar que aquí entenem com a corró diferents objectes que serveixen per pintar tot fent rodar un cilindre. I aquest tant pot ser el corró de cuina, un tub de cartró, un rodet de pintar parets o el propi cos. Per fer-ho més divertit i alhora que serveixi per treballar textures us mostrarem tot allò que us pot ser d’utilitat. Llana, plàstic, paper, gomes elàstiques, siluetes de goma eva, reixes de plàstic… o el que pugeu enganxar per sucar pintura i fer rodar.

 

Tècniques per pintar amb un corró de tub de cartró

En aquest cas es posa pintura en una caixa i es fa passar el tub de cartró. S’obté un tub pintat de manera abstracte.

En un  tub de cartró, ja sigui petit com un rotllo de paper de vàter o més llarg com el de paper de cuina. Hi podeu enganxar llana, paper de diari, bosses de plàstic, paper d’alumini, bossa de bombolles… o gomes elàstiques. En el cas dels rotllos de cartró mireu de deixar un espai sense res per poder-lo agafar amb les mans, tot simulant un corró de cuina.

Tècniques per pintar amb un corró de cuina o dels de fer manualitats

Sobre una taula empaperada amb paper d’embalar podeu fer passar diferents mides de corrons amb colors diferents. Aquí tots tenen plàstic amb bombolles però podeu fer combinacions de colors i textures.

Amb goma eva o retalls de cartolina es poden fer siluetes tematitzades, com és el cas del corro de vehicles o estrelles, per després fer estampació. Estampació per a decorar o per pintar paper o roba.

Una altre manera de fer servir un petit corró de joguina. Poseu pintura dins una bossa ben tancada i sobre d’un cartró. Els nens passen el corró o les mans per sobre per barrejar colors i fer-ne sortir uns altres.  Veure aquí. En l’última foto podeu lligar gomes elàstiques posades de diferent manera per obtenir diferents figures geomètriques, regulars o irregulars, depenent de la posició de cada goma.

Tècniques per pintar amb un rodet de pintar parets

Als nens els agrada fer servir les eines dels grans, encara que sigui d’una manera diferents. Pintar el terra amb aigua amb un rodet de paret (podeu tenyir amb unes gotes de colorant). Si lligueu unes gomes en un corró obtindreu una pintura molt creativa. Finalment es pot pintar amb un rodet sobre diferents superfícies, com ara plàstic amb bombolles.

 

Com fer un rodet per pintar amb el cos

I si us llegueu, al voltant del cos, plàstic de bombolles i sou vosaltres el rodet? Un experiment divertit i creatiu on depenent de la força es pinta més o menys.

Estampació amb tinta fent servir un corró

Finalment també es pot pintar o estampar amb tinta. Podeu fer segells d’estampació amb goma eva o cartró.

 

 

Bona feina !!!

+ dibuixar i pintar

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat