Tubs de cartró a tot color
| |

Tubs de cartró a tot color

Tubs de cartró a tot color

Tafanejant per Instagram ens hem trobat a uns acolorits i simpàtics dinosaures. La foto ens ha dut fins a Ocean Child Crafts i ens hi hem quedat. Si doneu una ullada al seu compte veureu propostes molt atractives fetes amb materials com tubs de cartró o caixes d’ous. Algunes ja les havíem incorporat en algun dels nostres articles. Avui només n’hem recollit 5. Mireu aquests creatius tubs de cartró a tot color. Fixeu-vos amb les diferents tècniques que fan servir per pintar els tubs.

Si voleu veure més propostes fetes amb tubs de cartró seguiu l’enllaç AQUÍ. Pinyates, animals, peces per fer jocs de construcció… El cartró, i en especials els tubs, son un dels grans clàssics de les manualitats per fer amb nens. A casa tot en tenim per això us recomanem que en guardeu alguns al calaix de les manualitats. La inspiració pot arribar en qualsevol moment, fins i tot fent uns prismàtics per sortir d’excursió.

Tubs de cartró a tot color

En la majora de propostes si visualitzeu les fotos podreu veure com han fet la manualitat. Detalls dels material i algun pas per ajudar-vos. Però, com ens agrada recordar sempre és millor agafar la idea i fer la vostra versió.

Dinosaures de colors

Encantadors dinosaures amb tubs de cartró. La gràcia és veure com els han pintat, pintant primer un tros de plàstic de bombolles.

Ocells coets de colors

Si no fos pels ulls que els hi han enganxat i la posició de les ales podríem dir que son coets. En aquest cas primer us cal pintar un full per després vestir el tub.

Testos per a cactus i plantes

Prepareu els testos plegant els tubs de cartró. Després amb cartolines o retalls de tubs podeu fer cactus, flors, plantes… per plantar-los. Manualitat primaveral.

Esquirols amb tubs de cartró i pinyes

Si aneu d’excursió recolliu pinyes! Després podeu fer petits esquirols de colors. Amb aquesta mateixa idea podeu fer diferents animals.

Lleó lletraferit

La gràcia d’aquest lleó és el fet d’haver utilitzat retalls de diari. La melena i el cos estan plens de lletres impreses. El blan i el negre també son colors, encara que no tan vistosos com els models anteriors. Si voleu podeu substituir el paper de diari per retalls de revistes que tinguin color.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *