activitats d'estiu
|

Activitats juliol (3 propostes cada dia)

activitats d'estiu

Activitats juliol – activitats d’estiu

Activitats juliol és una selecció de propostes variades per fer durant aquest mes de vacances. Variades per fer a casa o per sortir a experimentar, visitar i gaudir de la natura. Les hem posat al mes de juliol però, evidentment, la majoria es poden fer i gaudir durant tot l’any. Moltes les teniu dins la plataforma de totnens i altres us les portem directament del lloc on les trobem. Si voleu AQUÍ podeu veure i descarregar-vos un llistat genèric de propostes per fer a l’estiu.

L’estiu és molt llarg i a vegades una manualitat puntual i entretinguda, una visita que no recordàveu o us pot ajudar a escollir. Us aconsellem que mireu tot el calendari de les activitats d’estiu però no us quedeu només en les que us posem, son simples idees. A totnens en tenim moltes més. També us recomanem, si ens permeteu, que no obligueu als nens a fer activitats o manualitats. Deixeu que triïn i doneu-los-hi idees o simplement deixeu que ells facis els seus invents.

He posat les propostes en un calendari però, evidentment, el dia que la feu l’heu de triar vosaltres. O com un joc podeu mirar de fer un mínim de propostes.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *